Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2009, 19:21:34
pusichet pusichet is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

va multumesc pentru mesaje

nu as vrea sa va necajiti unul pe altul cu ce postati, fiecare isi spune parerea , eu le apreciez pe toate.

eu o sa ma rog in continuare pentru mine si sotul meu si numai Bunul Dumnezeu stie ce o sa fie cu noi.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2009, 00:27:05
Miha-anca
Guest

Implicit Curaj!

Draga Ana-Maria, toata lumea trece prin asemenea incercari dupa niste ani de casnicie; depinde insa de fiecare cum stie sa se lupte pentru familia sa si sa refaca echilibrul pierdut din varii motive. De obicei, dupa un asemenea soc, odata acesta depasit, urmeaza inca multi ani fericiti... totul este sa aveti rabdare in a rezolva situatia.
Acum ca ai primit actele de divort, ai si motivele pe care sotul tau le invoca in acest sens. Stii acum precis unde sa te concentrezi si ce sa indrepti.
Cazuri de femei cu infertilitate sunt multe. Am auzit de femei, care s-au vindecat facand multa plaja. Sunt bune si medicamentele, dar nu uita sa te rogi Paraclisul Maicii Domnului si cu siguranta te va ajuta, daca va doriti atat de mult un copil. Nu uita insa ca nu un copil va va salva casnicia, caci primul an de viata al celui nou nascut este f greu si obositor. Problemele trebuie rezolvate inainte de venirea pe lume a micutului.
Si inca ceva: daca esti predispusa sa pierzi sarcina, ar trebui sa stai in pat cele 9 luni, ca sa-i dai micutului o sansa sa vina pe lume si sa va bucure cu gingasia lui.
Inca nu e nimic pierdut.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ajutati-ma sunt disperata patricia2006 Umanitare 7 02.09.2012 23:47:20
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul diannaalex Umanitare 5 23.06.2010 09:05:36