![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vroiam sa spun ca daca Dumnezeu este atotstiutor, cunostea raul inainte ca Adam si Eva sa manance din pomul interzis.
Dar presupun ca totul este o alegorie pentru evolutia omului, descoperirea sinelui, nu stiu cum sa o numesc...optimizarea omului? Oricum, vroiam sa stiu, Lucifer nu inseamna "cel care fuge de lumina"?Si atunci de ce un nume atat de predestinat? "de rugăciune, prin contemplarea rațiunii lucrurilor" inseamna ca prin rugaciune ajungi la contemplarea lucrurilor, sau rugaciunea trebuie sa includa asta?
Cel mai tare schimb de replici de pe forum: "Spune Biblia clar" "Bblia zice clar si ca liliecii sunt pasari." Last edited by The_Fallen; 26.11.2009 at 01:40:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu tot nu inteleg cum intr-o lume in exclusivitate buna pot exista grade de bunatate. Daca un lucru e mai bun decit celalalt neaparat necesar exista si ceva rau. Corect?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In fond in functie de asta se va decide si starea noastra dupa moarte, in functie de dragostea de care vom da dovada inainte de momentul exitus.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Menirea ingerilor este preamarirea lui Dumnezeu in cunoastere dreapta si in neconditionata implinire a vointei Lui, dobandind prin aceasta fericirea vesnica in comuniunea cu Dumnezeu. Sa inteleg din menirea ingerilor ca lumea lui Dzeu nu era perfecta in cunoasterea dreapta? Ca fericiti nu prea erau :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si da, creaturile au evoluat de la simplu la complex derivand unele din altele intr-o perioada foarte lunga de timp, dupa cum scrie in primele doua capitole ale Facerii. La Daniel ni se arata ca viata pe Terra a venit din spatiu mai intai in apa si apoi pe uscat: 2. Daniel a început a grăi, zicând: "Văzut-am în vedenia mea din timpul nopții cum cele patru vânturi ale cerului au sfredelit marea cea necuprinsă. 3. Și patru fiare uriașe au ieșit din mare, una mai deosebită decât alta. 4. Cea dintâi semăna cu un leu și avea aripi de vultur. M-am uitat la ea până ce aripile i-au fost smulse și a fost ridicată de pe pământ și pusă pe picioare ca un om și i s-a dat inimă de om.
| ingerii, oameni, rau |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce sunt ingerii reprezentati cu aripi? | sergiu | Generalitati | 21 | 13.03.2014 22:24:46 |
| Ingerii pot face voia lor proprie? | sergiu | Din Noul Testament | 23 | 03.08.2012 17:12:03 |
| Nelu și ingerii | ben_gal | Intrebari utilizatori | 2 | 23.03.2010 00:36:49 |
| Despre îngerii cei căzuți | nectaria | Generalitati | 4 | 26.02.2009 13:04:44 |
| Diavolul la sfat cu ingerii sai | patinina34 | Din Noul Testament | 0 | 02.01.2009 21:42:39 |
|
|