Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2009, 23:13:24
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Danut 7 eu nu sunt subiectiv deloc,daca eram spuneam si eu ca doar o religie anume are succesiune apostolica,ca doar o religie anume este mantuitoare,doar una detine adevarul,iar ceilalti care nu au religia mea au religii "false".
Tu spui toate aceste lucruri fiindca te-ai nascut ortodox si deci esti subiectiv. Obiectivitatea presupune sa te detasezi de parerile tale personale,sa fii impartial, realist. Chiar daca nu ne convin anumite lucruri,obiectivitatea ne face sa le recunoastem.Tu nu reusesti sa procedezi astfel si te inteleg pentu ca asa ti s-a spus mereu si asa crezi.Eu prefer mai mult sa vad ce spune biblia despre tot ce discutam noi acum.In ea aflam adevarul,pentru ca Cuvantul lui Dumnezeu este Adevarul.
Dani2004,"apostol" si "episcop" sunt niste cuvinte grecesti.Asa au fost numiti pe atunci ucenicii lui Isus si cei care indeplineau o slujba pentru Isus.Eu prefer sa vad dincolo de aceste denumiri,la ceea ce reprezentau ele de fapt.Si daca inteleg cu adevarat pot constata ca si astazi exista apostoli sau episcopi,chiar daca nu mai sunt numiti asa sau sunt numiti doar de o serie de religii.Dar la urma urmei nu conteaza cum este numit un om,ci ceea ce el este de fapt.M-ai intrebat "noi care intram pe site-uri ce suntem". Navigatori pe internet suntem:).
In fata lui Dumnezeu toti suntem egali.Noi ne putem numi cum vrem,insa cel mai mult conteaza cine suntem in fata lui Dumnezeu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15