![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Merci....cand il mai prind il servesc
![]() Despre viitorul presedinte al Romaniei sincer atat imi doresc, sa se mai schimbe ceva...poate poate ceva se misca si vor avea acces si alti candidadti in timp, care vor avea printre interesele personale si preocuparea pentru imaginea si binele tarii! Asa nu se mai poate, gaseste dosare si da in judecata pe cine il incomodeaza...cinstit ar fi sa li se deschida dosare tuturor, pentru ca niciun politician nu este cinstit. Nu cred ca e normal sa se spuna pe sticla ca se vrea inlaturata coruptia, cand cea mai mai mare ipocrizie este sa ii hartuiesti pe cei impotriva carora ai un dinte...si pe " prieteni" sa ii cocolosesti!!! Ma rog lui Dumnezeu sa iasa totusi cineva presedinte care sa permita si oamenilor de valoare sa ajunga sus, nu numai cei selectati cu grija pentru a nu-l pune in umbra sau a-i sublinia defectele mai mult decat e evident ![]() Last edited by AndruscaCIM; 27.11.2009 at 15:30:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Am fost la vot cu gandul sa-l anulez, ceea ce am si facut, insa, am avut o mica indoiala de moment, am vrut sa-l votez pe Crin Antonescu, si ma bucur enorm ca nu am facut-o, din moment ce a dat voturile sale lui Geoana.
Acum ma minunez de filmul care circula pe la toate televiziunile, cu presedintele lovind pe acel copil. De ce tocmai acum a aparut, si nu atunci la vremea respectiva?! ''Curat murdar !''
|
|||
|
|||
![]()
Pregatiti-va valizele pentru ca se pare ca iese din nou Basescu :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar este cunoscut faptul ca filmul acela in care Basescu ar lovi chipurile un copil este un trucaj.
Se explica aici foarte clar cum acel film este un trucaj: http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Matusa copilului este la Realitatea tv acum si intr-adevar spune ca l-a lovit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti care-i cel mai trist lucru, dupa douazeci de ani in care ne-am chinuit sa ajungem la o democratie stabila?
Ca urmatorii cinci ani ai Romaniei erau decisi aseara de cascadorul expirat Szobi Cseh, invitat la televiziune sa-si dea cu parerea despre tehnici de montaj video cu care dumnealui nu are nici o treaba. La asta se rezuma totul, dragi forumisti. Orice discurs rational despre guvernare, despre problemele cu care se confrunta Romania acum, despre doctrina partidelor si a candidatilor, despre coruptia politicienilor si despre treburile care trebuie discutate intr-o campanie electorala curata e aruncat la gunoi. De acest lucru se face vinovat Traian Basescu, daca intr-adevar filmuletul nu este trucat. De acelasi lucru se fac vinovati detractorii sai, daca filmuletul e o facatura. Indiferent care este adevarul, constiinta populara este spalata in aceste zile. Mai au un pic si ajung la smalt. Ai mila de noi, Szobi Cseh!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 21:10:25 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Americii un om manipulat? | goldfinger17 | Generalitati | 37 | 09.11.2008 02:34:21 |
|