![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
nici eu nu o sa ma vaccinez si nimeni nu o sa ma oblige sa o fac,mai ales ca am citit pe net ca doua persoane cu bolli cronice dupa ce s-au vaccinat au murit ! brrr numai gandul ca as face si vaccinul si ...nici nu vreau sa ma gandesc ! si da domnule in spatele acestei asa zise gripe ,si a altor multe lucruri sunt masonii ! asta e scopul lor : sa elimine din cei care sunt mai slabi fizic sau psihic !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Șase mituri frecvente despre noua gripă A/H1N1:
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-gripa-A-H1N1/ Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In cazul asta n-ai idee cati mor anual pe pamant de la aspirina. Sau alte medicamente banale. Cele mai multe tratamente au reactii adverse, uneori cu consecinte fatale. Vaccinele nu sunt exceptia. Serios, nu sunt conspirationist, rata deceselor cauzate de medicatie e probabil in top 10, in special in tarile in dezvoltare sau dezvoltate. Cauta pe net.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu daca as fi bine fara eutirox nu as mai lua,insa ...Dar vaccinul pentru mine una nu este o necesitate ,asa ca nu il fac !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ce-am vrut sa spun este ca se exagereaza in mod clar efectele adverse.
|
||||
|
||||
![]()
eu nu cred ca se exagereaza efectele adverse ! dar te citez ca este decizia fiecaruia sa aprecieze cat de importanta este preventia !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana nu stim clar ca acest vaccin are efecte secundare vizibil mai dese/puternice fata de alte medicamente, de unde panica asta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oare nu era firesc mai intai o perioada de proba, de teste? sau tocmai noi sa fim cobaii?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A inceput campania oficiala de canonizare a Parintelui Arsenie Boca | Saarra | Stiri, actualitati, anunturi | 123 | 27.10.2012 22:57:16 |
Campania 'Dăruiește o picătură de viață' | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 08.07.2012 02:16:43 |
vaccinare obligatorie | knight2u | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 29.10.2009 15:53:27 |
campania electorala | cruciat | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 17.05.2008 23:06:59 |
campania pt o biserica curata initiata de webmaste | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 08.03.2008 22:00:11 |
|