Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2009, 11:37:36
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Citat:
În prealabil postat de iubireimpartasita Vezi mesajul
am avut parte de o intimplare asemanatoare cu cea descrisa la incepul acestui topic.
o femeie m-a abordat pe neasteptate si mi-a cerut sa se uite in palma mea,i-am dat-o caci m-a imboldit curiozitatea.
mi-a spus lucruri adevarate,dar si o mare minciuna,ca peste 2 ani voi avea parte de o minune si voi scapa de boala pe care o am,au trecut 9 de atunci si minunea nu s-a intimplat.
prefer sa fiu sceptica in fata acestor necunoscuti si sa nu-mi mai fac iluzii desarte.
Clarviziunea nu este acelasi lucru cu ghicitul...ghicitul o fi cu descantece cu prostii...dar la clarviziune este nevoie de viata curata ,post ,spovedanie ,apropierea cinstita fata de Dumnezeu si da eu cred ca Dumnezeu prin mila Lui mare da daruri celor pe care Il cauta ..
dar mai sunt si pers care se nasc cu o clarviziune dar nu inseamna ca e mare sau ca e mereu ..in unele circumstante se stiu anumite lucruri
Doamne ajuta!
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote
Vechi 29.11.2009, 12:42:13
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

in primul rand a fost o needucata,cum isi permite sa iti spuna viitorul fara ca tu sa-i ceri asta?
Reply With Quote
Vechi 29.11.2009, 15:48:43
iubireimpartasita's Avatar
iubireimpartasita iubireimpartasita is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.11.2009
Locație: Intr-o casa pustie
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru iubireimpartasita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
in primul rand a fost o needucata,cum isi permite sa iti spuna viitorul fara ca tu sa-i ceri asta?
probabil astepta apreciere din partea mea,ori nu stiu......n-am mai intalnit-o din fericire
Vechi 29.11.2009, 18:34:04
florina_drossu florina_drossu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2009
Implicit

Diavolul NU stie viitorul. El incearca sa ghiceasca privind prezentul si facand analogie cu viitorul, insa NUMAI DUMNEZEU stie viitorul si cei carora El binevoieste sa le transmita o mica parte din acesta. Insa clarvazatorii lucreaza cu diavolul, doar sfintii, ascultand de Biserica si in cadrul Bisericii au fost luminati de Dumnezeu sa stie mici franturi din viitor.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2009, 01:28:57
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florina_drossu Vezi mesajul
Insa clarvazatorii lucreaza cu diavolul, doar sfintii, ascultand de Biserica si in cadrul Bisericii au fost luminati de Dumnezeu sa stie mici franturi din viitor.
Si eu zic ca ascultarea de Biserica e sfanta, si cum am mai precizat drumurile batatorite mi se par mai sigure.Dar totusi, sunt si oameni, care ,,vad" mai complex ca noi.
De unde, de ce,cum li se intampla...nu stiu.Eu zic, ca simpli muritori pacatosi ce suntem, ca aceasta problema ne depaseste...Poate nu e bine sa fim asa extremisti, sa judecam...si cine are acest dar, acela ar fi cel mai nimerit sa comenteze acest fenomen.....
Reply With Quote
Vechi 14.10.2010, 22:42:09
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florina_drossu Vezi mesajul
Diavolul NU stie viitorul. El incearca sa ghiceasca privind prezentul si facand analogie cu viitorul, insa NUMAI DUMNEZEU stie viitorul si cei carora El binevoieste sa le transmita o mica parte din acesta. Insa clarvazatorii lucreaza cu diavolul, doar sfintii, ascultand de Biserica si in cadrul Bisericii au fost luminati de Dumnezeu sa stie mici franturi din viitor.
Cine se duce la vrajitori si ghicitori pentru a afla viitorul, va afla intr-adevar lucruri din viitor, care asa se vor intampla, pentru ca Diavolul va actiona in asa fel incat ghicitoria sa se implineasca. Nu avem de-a face cu ghicitori si toti ocultistii, Diavolul nu are acces in dreptul nostru.
Reply With Quote
Răspunde