![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar mai sunt si pers care se nasc cu o clarviziune dar nu inseamna ca e mare sau ca e mereu ..in unele circumstante se stiu anumite lucruri Doamne ajuta!
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
||||
|
||||
![]()
in primul rand a fost o needucata,cum isi permite sa iti spuna viitorul fara ca tu sa-i ceri asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
probabil astepta apreciere din partea mea,ori nu stiu......n-am mai intalnit-o din fericire
|
|||
|
|||
![]()
Diavolul NU stie viitorul. El incearca sa ghiceasca privind prezentul si facand analogie cu viitorul, insa NUMAI DUMNEZEU stie viitorul si cei carora El binevoieste sa le transmita o mica parte din acesta. Insa clarvazatorii lucreaza cu diavolul, doar sfintii, ascultand de Biserica si in cadrul Bisericii au fost luminati de Dumnezeu sa stie mici franturi din viitor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde, de ce,cum li se intampla...nu stiu.Eu zic, ca simpli muritori pacatosi ce suntem, ca aceasta problema ne depaseste...Poate nu e bine sa fim asa extremisti, sa judecam...si cine are acest dar, acela ar fi cel mai nimerit sa comenteze acest fenomen..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|