![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BIBLIA ..."1. Dar au fost în popor și prooroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, își vor aduce lor grabnică pieire; 2. Și mulți se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită; 3. Și din poftă de avere și cu cuvinte amăgitoare, ei vă vor momi pe voi. Dar osânda lor, de mult pregătită, nu zăbovește și pierzarea lor nu dormitează." II Petru cap 2 ISTORIA...orice credinta aparuta ieri sau alaltaieri reprezinta o inselaciune si erezie venita de la Diavol ADEVARU..."Eu sunt Calea , Adevarul si Viata"..."Un Domn , o credinta si un botez" etc.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot te poticnesti in penticostali. hai sa hotaram: vorbim de darul vorbirii in limbi sau de penticostali? Sunt doua lucruri diferite, iar eu nu pot duce discutia pe doua sensuri.
Faptul ca nu crezi e o alegere. Dar, pentru ca ti s-a intamplat, ar trebui sa te hotarasti daca a fost experienta cu Duhul Sfant sau altcineva a vorbit prin tine. Insa trebuie sa fii responsabil si atent la ceea ce spui. Vom da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care il rostim. La ce e bun darul? La ce ai spus tu, dar mai adaug si varianta e treia: 1 Cor 14:2 Pentru că cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu; și nimeni nu-l înțelege, fiindcă el, în duh, grăiește taine. [observi - nimeni nu il intelege si vorbeste lui Dumnezeu] 28 Iar dacă nu e tălmăcitor, să tacă în biserică și să-și grăiască numai lui și lui Dumnezeu. din nou , vorbeste lui Dumnezeu, nu oamenilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
9. Așa și voi: Dacă prin limbă nu veți da cuvânt lesne de înțeles, cum se va cunoaște ce ați grăit? Veți fi niște oameni care vorbesc în vânt. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact cum spune Biblia: sa-I vorbeasca lui Dumnezeu. Mai pe limba noastra, sa se roage.
Unde? Scrie clar: cine vorbeste intr-o limba straina vorbeste lui Dumnezeu. Citat:
Deci, daca nu ai talmacitor taci in biserica si vorbesti doar cu Dumnezeu in camaruta ta. Daca ai talmacitor poti sa vorbesti. Observi ca nicaieri nu zice ca vorbirea in limbi ar trebui oprita. Sf. Pavel facea doar ordine intr-o biserica cu multe daruri, dar cam dezordonata. Corintenii aveau obiceiul sa vorbeasca toti odata si tare si nimeni nu mai intelegea nimic. Last edited by Doriana; 29.11.2009 at 14:18:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Si la ce e ajuta, darul asta?
Nu poti vorbi lui Dumnezeu decat daca vorbesti in limbi ? :) Daca tot vrei sa vorbesti in limbi, dute si cumpara niste dictionare roman- .... in ce limba vrei sa vorbesti.Asadar la ce AJUTA darul asta acum si pentru voi? |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca intrebarea asta ar trebui sa I-o adresezi lui Dumnezeu . Poti sa-L intrebi pentru ce a randuit rugaciunea in limbi , si pe Sf Pavel de ce a incurajat-o , mai ales ca el vorbea in limbi mai mult ca toti. Eu am niste explicatii auzite de la altii mai intelepti ca mine, dar nu le expun aici deoarece nu le pot sustine cu Biblia. Ce pot sustine cu Biblia e ca darul exista, ar trebui sa fie foarte frecvent intr-o biserica vie si ca e un semn al celor ce cred. Asta e scris negru pe alb.
|
|
|||
|
|||
![]()
... "Corintenii aveau obiceiul sa vorbeasca toti odata si tare si nimeni nu mai intelegea nimic." ... dar tocmai lucrul acesta se intampla la adunarile penticostale. Doamne ajuta sa slujim Adevarului !
Last edited by Zburatorul; 29.11.2009 at 15:00:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|