![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
N-am reusit. M-am lasat pagubas.
Nu reusesti sa filtrezi ceea ce citesti. O mare cantitate din ceea ce citim e inutil sau chiar daunator. E mai util sa faci selectie decat sa citesti la gramada. Prin citirea rapida intra la fel de rapid in capsor si multe idei neadevarate, pentru ca nu ai posibilitatea verificarii lor, dar si altele neadecvat sau prost intelese. Tot din cauza vitezei. De fapt astazi facem totul in viteza: traim in viteza, mancam in viteza, citim in viteza, mergem in viteza, cumparam in viteza, privim in viteza, scriem in viteza, gandim in viteza, iubim in viteza,...
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tehnici, strategii si metode interesante de rugaciune in lipsa metaniilor | Sebastiana | Rugaciuni | 3 | 28.10.2013 20:09:09 |
| Sfanta Scriptura- citire sau interpretare | TunsDiana | Despre Sfanta Scriptura | 11 | 29.11.2012 19:44:54 |
| Citirea rapida si invatarea accelerata. | okazie | Intrebari utilizatori | 5 | 06.07.2011 23:44:13 |
|
|