![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu votez cu Geoana !! Basescu e jalnic total, a inceput sa apara pana si la OTV..... acolo nu-l vazusem..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai daca nu mai are unde sa se duca ,pentru ca este marginalizat de toata clasa politica,trebuie sa mai faca putin circ pina duminica.Sa iesiti duminica la vot ,ne-am cistigat acest drept in decembrie '89 ,deci sa o facem .Votati cu cine simtiti ca va aduce un pic de liniste nu circ si scandal care au fost in ultimii cinci ani.Si poate si noi din diaspora ne vom mai gindi la posibilitatea de reintoarcere acasa in patria noastra draga.LA MULTI ANI! romani de 1 Decembrie....Desteaptat-te romane ... din somnul ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Trist,faptul ca pe acest forum,sunt unii dintre D-voastra care voteaza cu stanga...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
votati cu punctul 8 al proclamatiei de la timisoara
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
... asa m-am gandit si eu.
Nu cred ca e bine sa alegem pe altul, doar pentru ca nu ne place de Basescu... ci pentru ca acela este mai bun decat Basescu. Este Geoana mai bun decat Basescu?!? Ne putem astepta la un Presedinte mai bun, alegandu-l pe Geoana? Va rog veniti cu argumente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care sunt calitatile de conducator ale lui Geoana, pentru care merita sa fie ales, sa conduca Romania 4 sau chiar 8 ani? |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuia de la inceput sa se tina cont de Proclamatia de la Timisoara; eram acum departe!
|
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat ca in spatele lui Geoana e o gasca de mafioti, insa in PD-L in afara de Stolojan (care cred ca are busola stricata) sunt toti ca niste hiene. In plus, nu au oameni capabili pt ministerele pe care le vor atat de mult : economie, finante, agricultura, adica cele unde se produc "finantele" nu unde se consuma. Toata guvernarea Boc a insemnat imprumut, e singurul mod in care PD-L poate face rost de bani. Iar Basescu mi se pare genul de om care calca pe cadavre, indiferent cat de multe...
|
|
|||
|
|||
![]()
si PSD era la guvernare...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|