Citat:
În prealabil postat de mar_alexandra
Buna seara,
De ceva timp, ma framanta o idee. Sunt insarcinatata in primele luni si din cate mi-a dat seama din discutia cu doctorul la care am fost, am conceput copilul intr-o seara, dupa o petrecere, in care si eu si sotul meu eram mai mult beti decat treji...
Stiu ca voi primi multe dezaprobari din partea cititorilor acestui forum, insa as vrea sa stiu care e parerea voastra despre "copii conceputi la betie"...cum se spune: daca sunt copii care se vor naste cu deficiente sau malformatii, vor dobandi ei "pacatul" parintilor lor ("betia"), ce alte consecinte pot suferi ei?
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile dvs.
Alexandra
|
Draga Alexandra, nu e bine cum ati procedat, deloc...dar din fericire Dumnezeu E Bun, si iertator si daca vede ca ne caim cu sinceritate se milostiveste de noi!!! Parerea mea este ca ar trebui sa te marturisesti sincer si cu pocainta unui preot(duhovnic) mai ales ca este si postul Craciunului, participare la Slujba de Sf. Maslu, si sa iei Sfanta Impartasanie,care ii va face fff bine copilasului pe care il astepti si implicit si tie. si multa , multa rugaciune, tu si sotul tau! E singura posibilitate prin care Dumnezeu , va vedea ca va pare rau si ii va da copilasului un sens bun in viata!Citeste Parintele Arsenie Boca! Doamne Ajuta, si SA FITI BINECUVANTATI!