![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
daca castigi la loterie nu poate fi considerat ca un ajutor din partea mai multor oameni??...ca o cheta...data urmatoare ia altul banii si tot asa...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești simpatic ! Păi , cheta , e chetă, numai că Loteria distribuie astfel : 80% pentru ea și Stat , iar restul la "fraieri" ! Aici e marea înșelătorie . . . O mare gogomănie !
|
|||
|
|||
![]()
Eu am lucrat in domeniul jocurilor de noroc ca si angajat(sa nu se inteleaga altceva).De banii aia nu ai noroc pentru ca de obicei banii pe care tu ii castigi altii i-au furat,nu si-au hranit familiile...etc.Cei care eram in domeniul acesta am inceput si noi sa mai jucam sume derizorii dupa ce altii lasau bani grei si mai scoteam dupa ei.Toti am ajuns la concluzia ca aia nu-s banii tai si ca nu poti face nimic bun din ei,asa au venit asa se duc.Un coleg de al meu zicea ca suntem prea lasi sa plecam din domeniul asta si ca nu vrem sa recunoastem ca nici noi nu prea avem ''noroc'' de banii de aici chiar daca noi munceam in domeniul asta.
Mai bine donati banii pe care vreti sa-i jucati o sa va ajute mult mai mult acest fapt!!!De cat sa intri in sala de joc sa lasi milioane mai bine dai celor nevoiasi caci o sa descoperi ca esti mai implinit...Din sala de joc iesi doar cu o stare de bine trecatoare atunci cand cu putin ai scos mult...Injuraturile de DUMNEZEU in salile de joc sunt mult mai multe ca un simplu buna ziua sau multumesc. Cea mai frumoasa intamplare legata de acest domeniu(nu cred ca e slava desarta) a fost cand am promis unui prieten ca-l duc la PRISLOP.Trebuia sa iau salarul si am facut socotelile si am vazut ca nu mai raman cu bani pentru a-mi indeplini promisiunea.Pentru o clipa m-am gandit ca si de ramn fara nici un leu tot il duc pe baiatu' asta la manastire.Seara mi-a sunat telefonul ca trebuia sa duc un castig mare.Am fost sa validez castigul si sa dau banii si am primit si eu "bacsis" exact cat imi mai trebuia ca sa-mi acopar drumul pan' la manastire. NU VA JUCATI SI NU VA APROPIATI DE ELE!!! CA VA VA DA DUMNEZEU ATAT CAT SA TRAITI SI VA VA INDESTULA SI MAI MULT DACA TREBUIE... |
|
|||
|
|||
![]()
Este păcat; idolatrie, închinare la Moloh, zeul norocului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|