![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Si intru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;" - marturie despre faptul ca este Dumnezeu "Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, Si S-a facut om; Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat; Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;" - marturie ca este si om cu adevarat |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, am ceva pentru tine: http://vimeo.com/7688776 Te rog sa lasi la o parte exaltarea celui care explica ... si ia doar informatia in sine... si astept un punct de vedere obiectiv... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E cumva vorba despre molecula Laminin (http://en.wikipedia.org/wiki/Laminin)? |
|
|||
|
|||
![]()
Si consecintele neascultarii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Orice fapta facuta are si o consecinta a ei, nu-i asa? Daca am furat ceva din ce-i al tau... e de asteptat sa platesc pentru asta. |
|
|||
|
|||
![]()
O coincidenta
Citat:
Ai spus Hristos ne-a scapat de blestemul neascultarii, nu de consecintele ei si nu inteleg sensul propozitiei tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, iti raspund dar dupa ce imi raspunzi tu intai, te rog la o intrebare care ma framanta de multa vreme: chiar crezi ca toate minunile astea sunt iesite dintr-o coincidenta? Ca moleculele nu stiu cum si nu stiu ce ... ele de la ele ... cu ceva factori climaterici, fizici si ceva reactii chimice... si marele Boom... din ce? Si care anume din toti factorii aia a fost cel care a aranjat lucrurile perfect.... Ca mie tare-mi scapa anumite lucruri... E drept ca nu mi-am dedicat viata darwinismului, dar am studiat si eu cate ceva, poate putin mai mult decat wikipedia... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un corp care cade liber spre Pamint o va face in concordanta cu legea gravitatiei. Corpul in sine nu cunoaste aceasta lege, o face pentru ca interactioneaza orb cu mediul. Asemenea, orice atom, molecula, celula, parte a unui organism si orice organism fara constiinta interactioneaza doar cu mediul inconjurator, in mod inconstient, fara o predestinatare, in virtutea unor legi complexe, bazate pe o multime de interactiuni simple bazate pe legi relativ simple. Am mai discutat, lucrurile NU sint aranjate perfect, am dat destule exemple de imperfectiuni, de exemplu peste 4 miliarde de ani Pamintul va fi inghitit de Soare. Nu stiu din ce a aparut marele Boom, mecanica cuantica ne da niste indicii in acest sens dar sint doar indicii. Propun ca pentru asemenea intrebari sa folosim topicurile dedicate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
cruce in curte | cristiansergiu | Generalitati | 74 | 05.11.2011 18:02:27 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|