![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Asta este argumentul tau? |
|
|||
|
|||
![]()
Este logic sa stiu cu cine vorbesc.
Stii vorba "eu intreb unde e oaie, el zice ca vine ploaia". Daca esti musulman si eu incerc sa te conving de Sfanta Treime? Pierdere de vreme. Deci reiau: La cine te rogi? La cine te inchini? |
|
|||
|
|||
![]()
Incearca sa ma convingi de Sfanta Treime... Sunt un suflet ratacit, dupa cum ai tras concluzia deja... Adu-ma la dreapta credinta... Nu conteaza la cine ma inchin... Convinge-ma sa ma inchin acolo unde este adevarata inchinare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar ca vine ploaia.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Dreptate ai... Pentru ca nu poti sa-ti sustii punctul de vedere prin argumente rationale, decat prin invective ... Si cu o astfel de atitudine, vrei sa ma convingi ca eu am mai putine merite decat tine?
"Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune, si sa slaveasca pe Tatal vostru, care este in ceruri." Matei 5:16 |
|
|||
|
|||
![]()
OK. Doar ca nu vrea nimeni sa-mi spuna cum este credinta adevarata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos este Preot si Mijlocitor, omul este chemat sa fie preot si mijlocitor, deci "impreuna lucrator cu Hristos". La intrebarea ta "de ce trebuie sa caut mijlocirea la alti sfinti", raspunsul este (a) din indemn divin, in 1 Timotei 2:1, "Vã îndemn, deci, înainte de toate, sã faceti rugãciuni, cereri, MIJLOCIRI, multumiri pentru toti oamenii", si (b) pentru ca numai in iad omul este de unul singur si n-are nevoie de nimeni altcineva! |
|
|||
|
|||
![]()
de parca te si intereseaza subiectul!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|