![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care sunt crestinii care au cinstit Sabatul dupa Inaltarea Mantuitorului???? Care este istoria Sabatului in Crestinism, vreau sa aflu!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am nimerit pe acest forum nu pentru a baga zazanie si nici pentru a ma da desteapta si nici pentru a face prozelitism. Motivul intrarii mele este postat pe forum la "DIVERSE - Alcoolismul - exista speranta!". Doar ca am inceput sa ma plimb putin intre timp, si m-am intristat vazand atata furie si atatea invective, si de o parte si de alta. M-am departat de biserica ortodoxa pentru simplul motiv ca nimeni dintre cei care erau in preajma mea nu m-au convins ca asta este calea. Nici prin ce spuneau, nici prin faptele lor. Nici preotii pe la care am trecut nu mi-au deschis ochii, si eram in perioada mea de cautare de Dumnezeu. Lucruri precum "crede si nu cerceta" sau "fa ce zice popa si nu ce face popa..." si altele, auzite pe atunci, mi-au indrumat pasii spre alte locuri. Biserica la care merg este o biserica carismatica, si nu mi-e rusine sa spun asta. Acolo nu am fost invatata ca sunt mai crestina decat altii, si in nici un caz mai crestina decat ortodocsii. Acolo sunt invatata ca umblarea mea cu Dumnezeu este cea mai importanta, si supunerea fata de El trebuie sa fie atitudinea mea permanenta, pentru ca Duhul Sfant sa dea roada in viata mea. Cred ca indiferent de denominatii, roada Duhului este aceeasi si recunosti dupa ea omul care umbla cu Dumnezeu. Sunt misionari neoprotestanti care mor si astazi in tari musulmane, propovaduind Cuvantul. Trebuie ca ei cred cu putere in Isus Cristos de vreme ce isi risca vietile la acest mod. Spuneam intr-o postare anterioara, ca Dumnezeu mai lucreaza inca cu sfinti... doar ca ei nu cer canonicizare... cred ca sunt fericiti doar atunci cand Domnul ii imbratiseaza la intalnirea lor spunandu-le: "Bine, rob bun si credincios". Am fost vindecata de atacuri de panica prin rugaciuni de eliberare si punerea mainilor. Dar, si despre Isus, fariseii spuneau ca scoate draci cu dracii. Dumnezeu lucreaza prin oamenii bisericii in care merg. Sotul meu a fost vindecat si prin rugaciunile oamenilor aceleiasi biserici. Viata mea intreaga este cu totul alta de cand l-am cunoscut pe Dumnezeu. Nu sunt sfanta, sunt o pacatoasa, poate cea mai mare pacatoasa, dar iubirea lui Isus ma sfinteste. Am o relatie personala cu El, adica este in mintea, inima, cugetul meu de fiecare data. Este modelul meu. Fiecare zi care trece ma rog Tatalui sa ma schimbe, sa ma faca mai mult ca Isus. NU VOI FI LA FEL CA ISUS, si am scris ca litere mari ca sa lasati acuzatiile de erezie. Dar am un etalon catre care sa tind. Nu-l voi atinge niciodata, dar imi doresc un permanent proces de crestere, spre ceea ce pot deveni. Gresesc mereu, pentru ca omul e slab si prapadit, dar Dumnezeul caruia ma inchin este un Dumnezeu care nu oboseste niciodata iertand. Ma pocaiesc iar Domnul ma ridica si ajuta sa merg mai deprate. Prin puterea si intelepciunea primite de la El, parcurg fiecare zi. Mai spuneam intr-o postare anterioara, ca in lume se dau lovituri puternice crestinismului. Si astea nu din partea "sectarilor" ci din partea celor care promoveaza homosexualii in functii mari, in biserici vechi si cu traditie. "Gender mainstreaming" este o miscare care spune ca poti sa-ti alegi sexualitatea, incurajand deviatiile sexuale. Este o miscare care vrea sa se impuna in lume, si are sustinerea ONU. In Germania, in unele landuri deja se intampla lucruri oribile. Ora de religie este scoasa din scoli. Barak Obama declara ca America nu mai este o tara crestina... Si crestinii ... se lupta intre ei pentru cine este mai crestin decat cine... De abia aici este lucrarea lui satana, la dezbinarea noastra... Nu conteaza daca ma inchin sau nu , daca port batic sau nu, daca tin de un cult nou sau vechi... Conteaza doar sa am umblarea cu Cristos in inima... Va multumesc pentru m-ati gazduit! Domnul sa va binecuvanteze! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Totusi ce minciuni li se spun adeptilor adventismului sau de ce li se ascund asemenea adevaruri despre istoria lor sau Traditie ( dar nu va place termenul), de afirma asemenea lucruri??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vor spune la judecata finala ca n-au stiut si n-au auzit. eu intru pe situri np si fac acelasi lucru ca si aici. Trebuie sa auda de undeva adevarul Bisericii chiar daca majoritatea il resping. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Drumetul" a spus "Cat despre Ellene White... este un om la fel ca si Sfintii Parinti. A spus lucruri bune. A facut si greseli. Baza credintei adventiste este Sfanta Scriptura, nu Ellene White." De aici se vede ca adventistul ("drumetul") ii considera atat pe Sfintii Parinti cat si pe Ellene White ca fiind oameni si a caror invataturi trebuiesc verificate cu Sfanta Scriptura (asa cum ne invata Sfantul Apostol Pavel). Tu, ce vroiai sa insinuezi ca a spus adventistul (cand a asemanat-o pe Ellene White cu Sfintii Parinti)? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|