Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2009, 13:42:47
OmuBun
Guest

Implicit

De vreo trei-patru zile, prin oras, o caravana tot trece in sus si-n jos cantand imnul lui Basescu. Intr-un orasel in care marea majoritate stiu ca sunt cu Geoana... Ciudat: n-am vazut pe nimeni huiduind sau aruncand cu rosii, desi unii inca mai cred ca traim in comunism. Aseara am intalnit in drumul meu un grup de tineri in portocaliu care imparteau pixuri, brichete, sacose fluturasi. Am primit si eu un pix spunand ca e pentru colectie. In acelasi timp am intrebat pe unul dintre ei daca o face din convingere sau din alt motiv. In primul moment mi-a raspuns ca din convingere, dar cand l-am rugat sa-mi spuna numele cuiva, sa zicem consilier prezidential, mi-a raspuns altul: "Facem si noi un banut, nene!". Am un prieten de familie caruia ii stiu foarte bine convingerile, si am ramas surprins sa vad pe casa lui inca in constructie, un indemn electoral cat peretele, pro-Basescu. Cand l-am intrebat cum de se intampla una ca asta, mi-a raspuns: "Cateva milioane in plus, conteaza pentru familia mea!"
Pana la urma, 'om trai si-'om vedea. Eu nu-l sustin nici pe Geoana, nici pe Basescu, ci pe Iohannes cu echipa lui. Este mai mult decat nimic!!! Daca Geoana ne va dezamagi, va fi vai si-amar de fundu' lui fiindca ii vor sari "la beregata" si cei care-l sustin acum pe Basescu, si cei care l-au votat pe Antonescu dar mai ales cei care merg la vot numai datorita lui Iohannes. Numai cei de rea credinta, vor razbunare in schimbul redresarii economiei. Eu sunt constient ca Geoana arunca in stanga si-n dreapta cu promisiuni in care doar un copil poate crede. Poate si din acest motiv, da atat de prost in fata electoratului. Dar daca se va putea face ceva, acel ceva Basescu nu-l poate face si nu are cu cine. Pe cand Iohannes are macar teoretic un sprijin.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27