![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Acelasi Duh care s-a revarsat peste Apostoli, se revarsa neincetat in Biserica. Asa ca nu vad nicio problema in a spune ca Duhul este prezent si astazi, asa cum a fost si ieri. Iti repect alegerea, dar nu incerca sa afirmi subtil, ca noi suntem straini de Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai insista cu darul asta ca nu tine, tu ai primit tot ce ai cerut lui Dumnezeu? Toti penticostalii sunt pe aceeasi treapta duhovniceasca, nu greseste nimeni, aveti acelasi stil de viata? Asa faceau crestinii in toate cele 19 secole pana la inventia lui Charles?...unde sunt generatiile de dinaintea lui care s-au scuturat? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai intreba ce faceau altii si ai grija ce faci tu. Inaintea lui Dumnezeu nu vei putea spune ca ai stiut multa istorie sau ca altii au trait crestinismul inaintea ta. Inaintea lui Dumnezeu vei merge numai cu viata pe care ai trait-o tu.
"Nu mai insista cu darul asta ca nu tine" - esti culmea, tu esti singura care vorbesti de daruri si nu te baga nimeni in seama. Dar e de apreciat insistenta. ![]() "eretica" = catalogare. E rezervata numai oamenilor sfinti. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care e legatura lui cu Biserica aia "fara nume" care a alcatuit canonul Bibliei, care are Sfinti Parinti, succesiune apostolica, care respecta pe toti cei 12 Apostoli? Ce daruri primesti tu, ai spus ca " cel ce cere va avea!".....inseamna ca ai mai multe daruri, daca ai numai unu...inseamna ca nu esti credincioasa, ce alte daruri ai primit, si cat de repede ti se implinesc toate rugaciunile? Dar nu sunt insistenta, vreau sa aflu adevarul...nu minciunile bombastice pe care le tot scrii tu! Dar tu de ce esti insistenta cu cultul asta al tau, ce vrei...sa-ti recunoastem darul nu? Ce dar...scuturatul, dar ce trebuie sa ne spui noua? Fii multumita ca esti asa credincioasa si sfanta, si incearca sa fii smerita, dar tu ce vrei, sincer sincer...sa aiba impresia lumea ca tu esti daruita, corect? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|