![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu citesti ce scriu eu?
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Dar tu raspunzi la intrebarile alea...nu poti, de ce? De ce nu respecti decat erezia lui Charles?
Pentru Charles refuzi sa citesti istoria, Sfanta Traditie, sa crezi in toti Sfintii Apostoli, in Sfintii Parinti, in Biserica aceea care a alcatuit canonul Bibliei 9 asta pe care il citesti tu acum)...nu respecti hotararile sinodale, de ce faci asta? Care este traditia pe care o urmeaza Charles, daca nu urmeaza Sfanta Traditie si in consecinta nu poate avea nicio legatura cu Biserica Adevarata...este un eretic si atat! Cum te-a convins sa crezi in el...prin vorbe, dar dovezile incontestabile unde sunt...nu sunt? De ce? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu meriti.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot spuneai ca sunteti foarte credinciosi, primiti daruri ( de fapt numai 1) si ca noi romanii suntem blestemati si de aia suntem saraci, in nevoi si in necazuri, fara autostrazi, drumuri reparate si salarii mari...din cauza ca suntem necredinciosi, deci nu asa ca voi....plini de Duhul Sfant!!! ![]() Am vrut sa stiu care e traditia voastra, pentru ca refuz sa cred ca tu crezi ca ar fi putut incepe o data cu predicatorul Charles, iar tu raspunsul asta il eviti....pentru ca iti dai seama ca nu poate avea nicio legatura cu Biserica ( fara nume) si cu Sfintii Apostoli?? Mi se pare normal, atunci nu ai cum sa ne vorbesti de Adevar, cand tu il ocolesti pentru ca te doare si imi imaginez cat este de dureros sa refuzi sa crezi in istorie, in Istoria Crestinismului, in Biserica "fara nume", in hotararile sinodale, in Sfintii Parinti, in Sfinti, in sfintenie...si toate astea din cauza unui om ca Charles, care nu e legat de Crestinismul Adevarat prin nimic! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioan 21:23 Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin. Toate "numele" astea date Bisericii si urmasilor lui Hristos , sunt de fapt adjective care releva ba functia Bisericii si rolul ei , cat si ceea ce reprezinta discipolii lui Hristos.De aceia sunt numiti crestini , de la Christos, si cuvantul crestini inseamna urmasii(discipolii) lui Hristos si chip al lui Hristos, si ortodox si catolic releva functia bisericii de a avea dreapta marturisire(ortodoxia,ortodox) si de a fi una si singura, universala (catolica). |
|
|||
|
|||
![]()
Imi dai si mie un link cu scrierile unui parinte, ceva mai accesibil , sa citesc?
Apoi mai am o intrebare: stim ca, de-a lungul veacurilor, au fost multi care au vrut sa introduca sau sa scoata pasaje chiar din canonul Scripturii. S-a descoperit o copie a Epistolei catre Evrei care avea scris pe margine : "Nebuni și netrebnici, puteți lăsa în pace vechea redare și să nu o alterați?" Deci ispita modificarii Bibliei era mare si in acele timpuri. Cum putem fi siguri ca scrierile parintilor nu au fost alterate de asemenea binevoitori? Andrusca , revino pe pamant.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.12.2009 at 16:13:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
uite aici un link de genu asta, si mai gasesti , foloseste-te de google http://www.ccel.org/ccel/schaff/anf01.viii.i.html Uita-te pe coloana din stanga si alegi acolo. Nu mai pune botu la toata "zvonurile" draga.Asta referitor la aia cu Evrei si altele. contacteaza-ma pe pm si am sa-ti trimit ceva pe mail ; Last edited by Danut7; 04.12.2009 at 16:21:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Multam . Dar care sunt parintii cei mai vechi, din secolul 1-2, sa o iau de acolo? Stiu de Iustin Martirul, Policarp, Dionisie Areopagitul...
|
|||
|
|||
![]()
Ignatie Teoforul , Clement al Romei , Polycarp , Barnaba(Varnava) , Papias , Mathetes , Irineu al Lionului , Iustin Martirul , Hermas Pastorul , Clement al Alexandriei, Dionisie Areopagitul.Cele mai vestite intre scrierile acestea prime sunt ale lui Ignatie , Irineu , Iustin Martirul , s.a.m.d.Intre cele mai citite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintii din prezenta lui Hristos (vezi Apoc 5:8), morti fata de noi dar vii cu Hristos, aduc rugaciunile lor la Hristos, deci stiu si fac ceva in acest sens. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|