![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu unde stai, Elizabeta, ca sa iti putem explica mai bine? E aproape de Universitate, la kilometrul 0 al capitalei, se gaseste langa Biserica Coltei.
|
|||
|
|||
![]()
Aaa, stiu unde este Biserica Coltei, chiar langa spital, acuma cred ca este in renovare, nu? E bine, sa o luam de reper. Daca sunt chiar in fata ei, la stanga mea e Universitate, iar la dreapta Unirii. In spate am strada cu OSIM-ul, nu?
Last edited by elizabeta; 04.12.2009 at 21:45:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Universitate spre Piata Unirii , capul tramvaiului 21 .
|
||||
|
||||
![]()
Da, exact. Bun, de la Biserica Coltei mergi pe jos, drept inainte (sensul e de la Universitate inspre Unirii), vreo 2-3 minute pana dai de o statie unde isi au capatul multe tramvaie. Biserica se vede, e mare, are o statuie in fata, e intr-un parculet, e imposibil sa o ratezi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ignoranta sunt - atatea comori in orasul asta si eu habar n-am!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() http://www.google.ro/#hl=ro&source=h...bb083ec07996d3 Da click pe prima afisare care iti apare aici si ai sa vezi cat de multe sunt!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 04.12.2009 at 22:24:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|