![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. fratele tau este bolnav - boala nu este totuna cu posedarea, dar poate fi urmarea unui blestem , mai ales daca autorul este unul din parinti; 2. falimentul farmaciei se alatura miilor de falimente in intreaga tara, mai ales datorita aparitiei lanturilor de farmacii, cu putere financiara de negociere; 3. problemele de sanatate ale mamei tale nu sunt deloc iesite din comun (mamei mele i s-a depistat cancer in stadiul IV in august, iar la sfarsitul lui septembrie deja murise). Poate insa, sa aiba de-a face cu crasa incompetenta a medicilor, daca acestia au diagnosticat-o gresit de mai multe ori inainte de acest episod; 4. daca tu continui sa bei, pai chiar ca n-o sa stea nimeni niciodata cu tine - desi poate nu-ti place ce-ti spun, eu cred ca tu ai cheia acestei probleme; 5. pai dragostea bunicilor tai nu se pune? a tatalui tau bolnav? a surorilor? Trebuie sa va redresati, mai intai prin repunerea in drepturile de fii ai Tatalui - prin spovedanie, impartasanie, rugaciune, cu alte cuvinte prin trairea crestina. Apoi trebuie sa asculti de duhovnic, orice-ti va spune... Bautul pana cazi pe spate nu se potriveste trairii crestine... |
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara, Ionut!
Reiau sfaturile Elisabetei si te indrum sa mergi la un duhovnic care sa te ajute sa iti invingi patima. Iti pot recomanda cu caldura sa mergi la Parintele Iulian Negru de la Fundatia Solidaritate si Speranta, langa manastirea Sfantul Sava (langa hala centrala). Acesta a facut diverse pregatiri si consiliaza persoanele dependente si codependente. Alcoolul duce la probleme serioase atat in interiorul individului cat si in societate, deci nu ezita sa te duci, mai ales daca problema bauturii persista. Cu siguranta de aici trebuie sa incepi: dupa ce vei reusi sa iti creezi un nou mod de viata, vei vedea iubirea venind inspre tine..vei pune inceput bun Tu fa un pas catre Iisus, iar el va face o mie catre tine, deci indrazneste sa incepi sa pui inceput bun, si vei vedea roadele stradaniei tale! Cum gasim scris si in Noul Testament, daca fiul va cere tatalui peste, oare ii va da sarpe, sau daca va cere paine ii va da piatra? Dar Dumnezeu Tatal care ne iubeste nespus oare daca ii cerem o cerere buna ne va lasa sa nu o primim? "Iubirea lui pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant pentru El", deci indrazneste sa mergi la marturisit si astfel vei pune inceput bun |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, atata cat pot eu, te sfatuiesc sa te intorci cu toata inima in sanul bisericii si sa urmezi indeaproape sfaturile unui duhovnic. Si sa mergeti vinerea la o biserica unde se citesc Moliftele Sfantului Vasile. Pana una-alta, da-mi acuma, repede, numele celor din familia ta care au de suferit... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
de baut si de fumat m-am lasat...de asemenea merg constant la biserica si ma rog atat dimineata cat si seara...si daca ar fi sa platesc pentru pacatele mele nu pot sa imi explic de ce am inceput sa platesc de dinainte de a le savarsi...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ma bucur pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa te si spovedesti, apoi sa te impartasesti, daca ti se da voie, sa mergi la dezlegari... Nu mi-ai dat numele... |
|
|||
|
|||
![]()
Aha, acuma le-am vazut........scuze..........am notat..........
.......si mama ta? (pentru pomenirea celor adormiti) |
|
|||
|
|||
![]()
Georgeta o chema
|
|
|||
|
|||
![]()
Am notat...
Uite ce-ti propun, daca esti si tu de-acord: Maine si poimaine o sa fim plecati din localitate, dar luni, marti si miercuri o sa tin post strict ca sa-ti gasesti un duhovnic bun. Dar te rog sa tii si tu post si sa te rogi, pentru acelasi scop. Poti sa faci asta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Probleme in a-mi gasi o partenera.... Blestem? | mirceab26 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 32 | 28.04.2014 13:30:37 |
Blestem in molitfele Sfantului Trifon | costel | Generalitati | 14 | 31.01.2013 15:34:04 |
Cum sa-mi apar fratele de Blestem | Ovidiu_26 | Rugaciuni | 4 | 25.05.2012 10:57:46 |
Despre blestem | hmiron | Generalitati | 16 | 13.10.2009 09:43:09 |
Blestem sau ghinion ?? | electrogpm | Generalitati | 10 | 07.10.2009 18:14:48 |
|