![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rai vor fi ortodocsi si sectanti; la fel si in iad. Daca mantuirea ar veni numai prin BO, nici un ortodox nu ar rata cerul, ceea ce e indoielnic. Continuitatea cultului meu e continuitatea bisericii Domnuui, adica a celor putini si sinceri care L-au urmat pe Domnul de-a lungul timpului, indiferent de religie [crestina]. Si acum ei sunt regasiti in toate cultele crestine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de unde stii ca nu sunt toti ortodocsii in cer? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt in cer pentru ca aii gasesti foarte des prin penitenciare, baruri si discoteci, droganduse, prostituindu-se, imbatandu-se si fumand. Si nu-i tot. Mai sunt care fac schisme in Biserica Ortododoxa, dar sunt totusi Sfinti parinti cu titluri chiar mai mari decat insusi isus Hristos (invatatorul)- ca de exemplu : Inalt preasfintitul, prea fericitul, si altele. Totusi va conduc catre ecumenism ca sa puteti da legi ca si alta data in sinoade ecumenice. In urma la ceea ce ti-am scris conchizi ca cerul va fi umplut de toti ortodocsii? Am fost in urma intr-un sat in jungla si nu erau ortodocsi pe acolo. Catolici, da. Penticostali, da. Dar nici cunostinta despre Sfanta Biserica si despre sfintele taine si sfintii parinti. Nici oase sfinte. Dar insa ingerii care ii vizitau (pana sa ajunga evanghelicii sau Biserica Universala Catolica, le vorbeau oamenilor din Sfaintele Scripturi, ca odinioara. Aceste sunt minuni de neegalat. Vor fi doar ortodocsi in cer daca ingerii le-au vorbit celor din tinutrile salbatice doar despre Sfintele Scripturi si nimic din Sfintele Datini? Au pacatuit ingerii invatandu-i sa renunte la paganism si sa traiasca dupa Sfanta Scriptura, omitand in mod constient Traditia?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De existenta acestui stil de traire crestina nu stii? http://www.youtube.com/watch?v=LMUDjICyD5U In confesiunea ta exista acest stil de vietuire si traire crestina? Cum era crestinismul in primul sec. Crestin? Confesiunea ta are aceeasi structura organizatorico-educativa ca si primii crestini? Unde scrie in Biblie ca Scriptura trebuie sa fie singura autoritate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Apostolii nu slujeau la altar si nu aduceau aghiazma si tamaie, nici nu umblau cu cruciulite aurite si in haine poleite. Nu dadeau acatiste. Erau simplii asa cum ii descrie Pavel in Evrei. 36. Altii au suferit batjocura si bici, ba chiar lanturi si inchisoare; 37. Au fost ucisi cu pietre, au fost pusi la cazne, au fost taiati cu fierastraul, au murit ucisi cu sabia, au pribegit in piei de oaie si in piei de capra, lipsiti, stramtorati, rau primiti. 38. Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului. 39. Si toti acestia, marturisiti fiind prin credinta, n-au primit fagaduinta, 40. Pentru ca Dumnezeu randuise pentru noi ceva mai bun, ca ei sa nu ia fara noi desavarsirea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
foarte adevarat - in VT. Dar Apostolii si Sfintii parinti? Ori includeti in Sfintii parinti si toate invataturile lui Moise si ceilalti scriitori ai VT? Unde este Sekina de pe Chivotul cu tablele Legii? Unde-i Altarul pentru jertfe? Unde este Templul Cel Sfant? La ce Parohie? Ce faceti cu Tapul de azazel ii da-ti drumul prin Bucuresti? Doar in contextul Templului de la Ierusalim vorbim de tamaie, altare si celelalte legi talmudice.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce legatura au intrebarile adresate de mine, care sunt acestea de mai jos
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vali72001 ...Cum se numeste perioada de timp care a trecut pana la scrierea primei Evanghelii???
Cum comentati aceste versete de mai jos? "Multe având a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hirtie si cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin si sa vă vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină"(2 Ioan I, 12). "...sunt si alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus si care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred � scrie el � ca în lumea aceasta nu ar incăpea cărtile ce s-ar fi scris." (Ioan 21, 25). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|