![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu cunosti Sfanta Traditie, noi o cunoastem...voi de ce nu?
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum explici intrebarile de mai sus? |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă e în viață și nu-i plătești nici o taxă (de orice natură ar fi ea), e ok.
|
|
|||
|
|||
![]()
AndruscaCIM, din lipsă de ocupație ai început să te citezi pe tine? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
În creștini împreună simțitori cu semenii noștri.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pai asta ar include ca nu crezi in viata de dupa m.(in mod indirect),pt ca el e m. cu trupul,deci cand sufletul lui e atat de aproape de Dumnezeu,mai mult se roaga,ce crezi ca face altceva?
|
|
||||
|
||||
![]()
Iov era mort si Dumnezeu a zis ca-i iarta pe evrei daca Iov se va ruga pt ei.Deci...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, nu cred în viața din moarte; cred doar în viața de după înviere, că de aceea îi zice "înviere".
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă ai atașa și un verset biblic la ideea de mai sus ți-aș mulțumi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum deci luați șapte viței și șapte berbeci și duceți-vă la robul Meu Iov și aduceți-le, pentru voi, ardere de tot; iar robul Meu Iov să se roage pentru voi; din dragoste pentru el, voi fi îngăduitor, ca să nu Mă port cu voi după nebunia voastră, întrucât n-ați vorbit despre Mine așa de drept cum a vorbit robul Meu Iov".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|