Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2009, 19:31:51
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

E drept ca "sectantii" sunt mai calzi ca multi ortodocsi si cauta sa nu pacatuiasca, caci stiu ca ii mantuie viata curata in primul rand , dar, daca ai citit marturia mea, eu m-am hotarat sa raman aici fara sa cunosc vreun penticostal si sa-i cunosc ideile. Am intrat doar in biserica si in timpul unei rugaciuni L-am intalnit pe Dumnezeu. Dupa aceasta a ramas cu mine si m-a invatat ce trebuie sa fac ca sa raman langa El. Si am citit si Biblia .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.12.2009, 19:35:13
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

L-ai intalnit cum?L-ai vazut sau ai simtit o credinta mai mare?De unde stii ca nu a fost o viziune amagitoare?
Vechi 06.12.2009, 19:35:47
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Si de unde stii ca L-ai intalnit pt ca ai intrat acolo,ci nu pt ca ai spus o rugaciune anume?
Vechi 06.12.2009, 19:39:57
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

De ce voua nu va vine Foc Sfant la Ierusalim de Pastele Ortodox?ce va faceti cu viziunile ortodocsilor,ca multi au patit ca tine,dar la ortodocsi?
Si busdistii au viziuni,dar sunt anti-crestini.
Vechi 06.12.2009, 19:40:09
Senior Member

Implicit

Am stiut ca e EL pentru ca L-am cautat tanjind ani de zile, prin multe locuri gresite. Si nu am spus nici o rugaciune; doar mi s-au deschis ochii si L-am vazut.

Nu umblu dupa minuni si lumini sfinte. Daca EL e acum cu mine nu ma va lasa nici dincolo. Asta e tot ce conteaza.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.12.2009, 19:57:50
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am stiut ca e EL pentru ca L-am cautat tanjind ani de zile, prin multe locuri gresite. Si nu am spus nici o rugaciune; doar mi s-au deschis ochii si L-am vazut.

Nu umblu dupa minuni si lumini sfinte. Daca EL e acum cu mine nu ma va lasa nici dincolo. Asta e tot ce conteaza.
Lumina Sfanta e un semn ca Ortodoxia e cea adevarata.
Nu ai citit marturia lui "lacrimi",care era penticostala si a visat ca trebuie sa se impartaseasca si a fost salvata?
Vechi 06.12.2009, 19:59:12
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
in timpul unei rugaciuni
Deci,te referi ca ,atunci cand ai intrat,ceilalti spuneau o rugaciune,deci modul de rugaciune al lor ti-a "deschis" ochii.Daca nu o spuneau,cu siguranta nu simteai asta la ei.
Vechi 06.12.2009, 19:59:54
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

deci prin cuvintele lor sentimentale.
Vechi 06.12.2009, 20:15:48
Senior Member

Implicit

Nu modul de rugaciune, caci nu am stat sa ascult ce se rugau ei, desi sunt mai galagiosi; cum am spus, L-am recunoscut pe Dumnezeu, pe care Il cautam de atata vreme.

Stiu ca e greu de patruns aceasta simpla propozitie, dar asta e. Cand omul era in Eden, Dumnezeu venea in fiecare dimineata si vorbea cu el. Dupa cadere relatia dintre Dumnezeu si om s-a rupt. Iisus Hristos a murit pe cruce tocmai pentru a reface aceasta relatie pierduta cu Dumnezeu. Si toata viata de credinta se rezuma , in final, la a-L cunoaste pe Dumnezeu.

Ioan 17:3 Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.
Vechi 06.12.2009, 20:23:32
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Lumina Sfanta e un semn ca Ortodoxia e cea adevarata.
Nu ai citit marturia lui "lacrimi",care era penticostala si a visat ca trebuie sa se impartaseasca si a fost salvata?
Am si eu marturii destule care dovedesc contrarul. Pe care sa le credem?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50