Citat:
În prealabil postat de philalex
lasa pusichet, paraseste-l pe asa zisul sot, e o canalie...sa se duca cu alta....fi tare si renunta, iti va arata Dumnezeu calea, mergi inainte...te cramponezi de la un vagabond?....si ce daca nu poti avea copii, mergi inainte...poti trai si fara copil, sau daca iti doresti poti adopta....figuri masculine....nu stiu de ce nu pui problema tu....SUCCES!
|
Pentru ca femeile sunt obisnuite sa planga dupa barbati, sa ii accepte si sa ii ierte pentru orice le-ar face...de parca nu stiu ce mari minunatii or fi!!!La cununia religioasa nu cred ca se specifica " Sa va inselati, scuipati, bateti si jigni!!"..e vorba de sprijin la bine si la rau, dar reciproc...eu asa inteleg casnicia, nu altfel!!!
Eu daca as auzi de la barbat' miu ca si-a gasit fericirea sau ca ma inseala ,i-as spune imediat " A da, ti-ai gasit fericirea...si acum ce cauti aici? In acest moment dispari cu tot cu fericire, poftim hainele iti sunt afara ( si mai bine daca ar ploua

)...repejor...repede dispai cu fericirea ta cu tot!"
Si i-as mai trage si un branci pe scari....sa fie si mai "fericit" si nu de alta, dar sa contribui si eu la sentimentul de implinire aflat in afara casniciei
Ma tin de glume acum, insa de felul meu nu sunt deloc toleranta cu astfel de atitudini tradatoare si lipsite de minimul de respect!!!