![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.
Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 16:35:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 17:13:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu tin cu nici un candidat in mod deosebit,dar Basescu m-a intrigat prin spiritul lui "clarvazator"...stia cam multe inainte sa se intample...nu mi se pare corect.Acum dupa ce am vazut comportamentul lui Basescu as fi dorit sa iasa Geoana presedinte... .
edit: si ma enerveaza si ciotu` ala de Boc
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ma intreb ca si data trecuta de altfel, de ce castiga el peste noapte???? Seara e dat castigator contra candidatul in 3 sondaje, iar a 2 a zi el iese castigatorul...cu acel mic procentaj peste!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eu pe 6 decembrie am votat
dar mai inainte m-am inchinat si am sarutat mana Sf.Nicolae mana dreapta ,cea cu care l-a lovit pe ereticul Arie ..era sa scriu prostanacul Arie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cat despre alegeri, nu m-a impresionat nici unul dintre candidati, dar mi-as fi dorit o schimbare, dar se pare ca vom avea parte de inca cinci ani de bascalie a la Basescu. Sa vedem cat timp ii va lua sa formeze un guvern. Fiidnca poate ati uitat sau n-ati observat, dar Romania NU ARE GUVERN de ceva, chiar mult, timp. Nu cred sa existe tara in Europa la fel, fara gurvern. Oare din a cui cauza? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|