![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
La moartea omului drept rămâne nădejdea, iar la moartea celui păcătos piere nădejdea.11:7
Imi este ingaduit apoi sa intreb : de ce se mai fac pomenile? Care nedejde piere la moartea pacatosului? (ca dventist lucrurile imi sunt clare - cel pacatos cand moare nu mai are nici o sansa sa fie mantuit iar cel neprihanit nu mai are nici o sansa sa piarda mantuirea. Conturile se inchid odata cu moartea persoanei. Nici pomeni si parastase. Nici bani cheltuiti. Nici visuri si discutii cu tata, mama,etc. Nu stau cu frica in san ca se invarte mortul pe dupa casa 40 de zile.Nu platesc decat locul si eventual transportul celui decedat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ma referisem strict la acel mesaj scris de Andrusca. Si inca incerc sa nu-i raspund acolo unde scriu degetele fara ea. Dar, in rest, am avut parteneri de discutie pertinenti. In schimb tu ma poti ignora daca nu ma placi. Dragoste cu de-a sila nu se poate. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok, bucura-te.
|
|
||||
|
||||
![]()
pacat ca nu te poti bucura cu mine
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pai ea se bucura in alte moduri...brrrr
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|