Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2009, 13:22:07
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Andrusca, Deci, nu iti voi raspunde la provocari. Toate cele bune !
astept momentul cand nu ai sa mai raspunzi la "provocari" .... cred ca pot sa astept mult si bine
Vechi 08.12.2009, 13:22:45
valy72001
Guest

Implicit

La moartea omului drept rămâne nădejdea, iar la moartea celui păcătos piere nădejdea.11:7

Imi este ingaduit apoi sa intreb : de ce se mai fac pomenile? Care nedejde piere la moartea pacatosului? (ca dventist lucrurile imi sunt clare - cel pacatos cand moare nu mai are nici o sansa sa fie mantuit iar cel neprihanit nu mai are nici o sansa sa piarda mantuirea. Conturile se inchid odata cu moartea persoanei. Nici pomeni si parastase. Nici bani cheltuiti. Nici visuri si discutii cu tata, mama,etc. Nu stau cu frica in san ca se invarte mortul pe dupa casa 40 de zile.Nu platesc decat locul si eventual transportul celui decedat.
Vechi 08.12.2009, 13:29:28
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
astept momentul cand nu ai sa mai raspunzi la "provocari" .... cred ca pot sa astept mult si bine
M-a provocat cineva?
Ma referisem strict la acel mesaj scris de Andrusca. Si inca incerc sa nu-i raspund acolo unde scriu degetele fara ea. Dar, in rest, am avut parteneri de discutie pertinenti.

In schimb tu ma poti ignora daca nu ma placi. Dragoste cu de-a sila nu se poate.
Vechi 08.12.2009, 13:39:05
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
M-a provocat cineva?
Ma referisem strict la acel mesaj scris de Andrusca. Si inca incerc sa nu-i raspund acolo unde scriu degetele fara ea. Dar, in rest, am avut parteneri de discutie pertinenti.

In schimb tu ma poti ignora daca nu ma placi. Dragoste cu de-a sila nu se poate.
asa cum Dumnezeu ne iubeste pe toti, eu nu pot sa ma lepad de invatura Lui. Cand o sa-mi fac timp, o sa-ti dau niste citate (de ale tale) despre cum vezi tu partenerii de discutie pertinenti , aaa .... in cazul in care acesti parteneri nu-s sectanti. daca te referi la ei, atunci nu mai pun nici un citat avand in vedere ca tu ai venit aici si nu am venit eu la tine, nu te pot ignora, ca prea spui bazaconii, si ar fi pacat ca cei care doresc sa mai invete, sa dea peste ereziile astea si sa nu stie ca-s sectare. dar ma bucur ca pe acest site fiecare ortodox il simte pe eretic.
Vechi 08.12.2009, 13:40:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

ok, bucura-te.
Vechi 08.12.2009, 13:47:18
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

pacat ca nu te poti bucura cu mine
Vechi 08.12.2009, 14:47:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
pacat ca nu te poti bucura cu mine
Pai ea se bucura in alte moduri...brrrr
Vechi 08.12.2009, 14:45:12
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
asa cum Dumnezeu ne iubeste pe toti, eu nu pot sa ma lepad de invatura Lui. Cand o sa-mi fac timp, o sa-ti dau niste citate (de ale tale) despre cum vezi tu partenerii de discutie pertinenti , aaa .... in cazul in care acesti parteneri nu-s sectanti. daca te referi la ei, atunci nu mai pun nici un citat avand in vedere ca tu ai venit aici si nu am venit eu la tine, nu te pot ignora, ca prea spui bazaconii, si ar fi pacat ca cei care doresc sa mai invete, sa dea peste ereziile astea si sa nu stie ca-s sectare. dar ma bucur ca pe acest site fiecare ortodox il simte pe eretic.
......Intru totul de acord!!!!!
Vechi 08.12.2009, 14:59:31
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ceea ce m-a distrat pe mine la ea este faptul ca nu vrea sa raspunda intrebarilor simple si directe pentru a nu pieri pe limba ei si a ajunge singura la concluzia ca ea crede intr-o secta fara nicio temelie, ca de altfel toate sectele existente . Orice intrebare primeste, care de altfel necesita niste raspunsuri simple...pentru ea este o capcana, si asta pentru ca inainte sa raspunda trebuie sa caute interpretarea penticostala musai...altfel nu stie ce sa raspunda si nu vrea sa inteleaga sau sa vada sensurile adevarate!
Vechi 08.12.2009, 15:12:43
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ceea ce m-a distrat pe mine la ea este faptul ca nu vrea sa raspunda intrebarilor simple si directe pentru a nu pieri pe limba ei si a ajunge singura la concluzia ca ea crede intr-o secta fara nicio temelie, ca de altfel toate sectele existente. Orice intrebare primeste, care de altfel necesita niste raspunsuri simple...pentru ea este o capcana, si asta pentru ca inainte sa raspunda trebuie sa caute interpretarea penticostala musai...altfel nu stie ce sa raspunda si nu vrea sa inteleaga sau sa vada sensurile adevarate!
vezi ca:
Citat:
Andrusca. Si inca incerc sa nu-i raspund acolo unde scriu degetele fara ea.
sa nu zici ca nu ti-am atras atentia iar o sa spuna ca tu esti plecata si degetele tale scriu singure.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50