![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca Hristos nu a dat denumiri credinciosilor. El i-a numit doar "ucenici" si "prieteni" . Denumirea de "crestini" a fost data de niste oameni in Antiohia. "Ortodocsi" , ca denumire, nu apare nicidecum in Biblie. Scrie de dreapta credinta, dar ca unii s-au numit drept-credinciosi pentru ca asa au considerat ca sunt, nu scrie nicicum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai sa gasesti in sfintii parinti si in Sf Traditie, scrieri care sa ateste existenta unei alte Biserici in afara Bisericii celei una, si care sa sustina si altfel de credinte, ba din contra.Ereticii sunt pusi sub anatema si excomunicati din Biserica si orice crez mincinos este condamnat.Despre credinta "ORTODOXA" vorbesc in nenumarate cazuri SF. Parinti , ca fiind ceea ce denumeste Biserica cea una.Si Hristos i-a dat numele lui Simon , Petru(Kephas).
Ignoranta ta crasa, ne jigneste draga Doriana.Te rugam sa nu mai faci afirmatii in necunostiinta de cauza.Rezuma-te la ceea ce stii. |
|
|||
|
|||
![]()
P.S Nu cred ca ai sa gasesti nimic in comun intre Biserica penticostala si Biserica primului mileniu.O sa te dezamagesti daca la asta te astepti.Si stai linistita ca nu au fost falisificate mii,zeci de mii si sute de mii de scrieri.Mai degraba a fost falsificata si tradata credinta adevarata de catre unii precum sunt si penticostalii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce legătură are numele lui Petru cu "credința ortodoxă"? Înlocuiești cumva absența acestei expresii din Biblie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca l-a numit pe Simon Petru , dar ma refeream la denumirea bisericii "oficiale" [ care a fost mai mult timp ilegala decat oficiala ] . Iar Sfintii parinti pot spune ce-or vrea, eu ti-am spus ce scrie Biblia. Arata-mi cu ce am gresit, daca te descurci.
Ai un prost obicei, cand nu intelegi ce vrea sa spuna omul sau nu ai argumente arunci cu calificative de credincios adevarat. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta lui Petru este cea pe care s-a construit Biserica. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a dat denumiri, asa am spus, nu nume. Trice a stiut sa citeasca. Tu ce ai?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A denumi si a numi inseamna acelasi lucru.Vezi asemanarea intre cuvinte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta = cult. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|