![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine faci ca il marturisesti pe Hristos si crezi in Hristos, dar in care.Prin prisma discernamantului minutios ma simt nevoit sa-ti pun si aceasta intrebare "in care".
Daca nu crezi in culte atunci de ce apartii de un cult? Citat:
Citat:
Viclenia, parsivitatea,invidia,parerea de sine.. sunt si acestea roade ale Duhului? |
|
||||
|
||||
![]()
Ioan 6:23-53 -e folosit "phago",care inseamna "a manca".
Ioan6:54, 56, 57, 58-e folosit "trogo",care inseamna "a musca","a mesteca". In timp ce "phago" poate avea si o semnificatie spirituala,"trogo" nu e folosit niciodata metaforic,in greaca. John 6:55-e folosit cuvantul "sarx",care inseamna doar carne,nu si trup. John 6:61-63 -nu prin logica se intelege credinta. these disciples really thought Jesus had lost His mind.Why didn't Jesus say, "Hey, come back here, I was only speaking symbolically!"? John 3:5,11; Matt. 16:11-12-aici,Iisus ii corecteaza pe cei care inteleg gresit.Cand le vorbeste de Sfanta Impartasanie,nu ii corecteaza,ei au inteles corect,de aceea au plecat,s-au speriat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. "dakno" era sensul de a mușca, niciodată folosit cu referire la Cina Domnului, ori la Hristos. 3. Cuvântul "sarx" înseamnă carne, și e folosit chiar cu sensul de trup, atât aici cât și în alte locuri în NT. Nu știu de unde ai scos explicațiile acestea, însă iartă-mă, sunt cam aiurea... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.Nu,era folosit "trogo" 3.Nu auzi ca "sarx" nu e folosit,niciodata,in greaca,in sens metaforic?Deci nu e cu sensul de trup. Nu sunt aiurea,sunt de la oameni care stiu teologie adevarata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca nu ma pot duce pe luna. Toti apartinem de un cult, de o natiune, de un continent, etc. In plus, aici L-am gasit pe Dumnezeu si aici m-a asezat El. Citat:
Citat:
![]() Ana, relax, nu te-a invitat nimeni la penticostali. Dar te inteleg ca ti-ai dori sa nu existe... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Exact. Se poate fapte bune fara credinta, dar credinta fara fapte nu se poate. Motivatia o judeca Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu, dar daca suntem cuminti vom merge in cer, unde nu mai exista diavol. Pana atunci mai rabdam ceva [zeci de ] ani.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|