![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din ce in ce mai accentuat la credinciosii din ziua de azi. Nu mai suntem atenti la calitatea iubirii noastre, ci la grija de-a nu incalca nu stiu ce canon sau randuiala. Cand suntem in biserica ne surprindem ca ne preocupa mai mult nu liturghia sau credinta, ci daca nu cumva am sarit o cruce, un raspuns, un gest evlavios, etc. Ne impiedicam de jaloane si nu simtim legatura dragostei ce ar trebui sa ne uneasca. Da, si eu fac gesturi "nepotrivite", "necuminti" spre disperarea unora si probabil ca sunt judecat de cei mai inaintati. Deci poti sa faci si gesturi "nebunesti" daca suporti si etichetarile de la aproapele... Traim zilele din urma si daca esti atent(a) se vede cu ochiul liber. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Libertatea credintei | Daniel_7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 14.09.2011 09:28:24 |
Libertatea omului | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.07.2007 10:12:44 |
Libertatea de exprimare | danyel | Generalitati | 47 | 03.12.2006 18:08:34 |
|