Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2009, 22:59:26
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Mirelat - de ce esti atat de acida? Mereu am avut o impresie mai buna despre tine, in sensul ca esti mai pasnica, mai ca Fani, mine si etc.,nu stiu de ce.
Si deodata il chemi pe Zaharia si co.?

@Ghemis (si altii) - eu n-am spus niciodata sa nu ne marturisim dreapta credinta, ci numai ca prea mult se face in teorie si prea putin practic, prin dargostea de aproape, asa cum de fapt a cerut Iisus.
Prea mult ne ascundem in canoane, legi, citate si uitam de om. In acelasi timp ne luam prea mult dupa interpretari de oameni de-alungul timpului si fara explicatii si siguranta autenticitatii, si uitam de ceea ce intr-adevar a spus si a facut Iisus. Si ma rog, sunt mai multe greseli pe care unii le fac.
Si eu le fac pe ale mele, stiu.
Nu va inchipuiti ce greu imi este in toata deruta asta din credinta (nu numai a mea ci a tuturor), sa imbin ceea ce simt eu si inseamna pentru mine, cu cele lasate de Iisus, cu situatia actuala a preotilor, duhovnicilor, bisericii ca institutie, etc.
Daca voua va este usor si sunteti limpezi si multumiti, bravo voua.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A arunca vina unii pe altii! cristiboss56 Din Vechiul Testament 43 07.06.2011 19:40:27
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Unii pentru altii sa ne rugam! LapetiteMoc Umanitare 13 08.08.2009 16:34:44