![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iosif
Mirela Andrei Iulia Ovidiu Stefan Elena Maria Matei Iulian Anca Bogdan Florica Jeny...numele... |
|
|||
|
|||
![]()
numele meu este jenica multumesc juli, vreau sa va povestesc ceva, am avut o perioada de 3 saptamani de spitalizare, iarasi medicii mi-au pus un diagnostic foarte grav ( care aduce moartea) la inceput am plans apoi ma intrebam ce sa fac?? credeti-ma nu am sunat duhovnicul nu am sunat pe nimeni sa cer ajutor am mers la Sf Cuv Parascheva( pt ca eram internata la Iasi) m-am asezat la picioarele ei si am spus faca-se voia Ta..am facut RMN si DIAGNOSTICUL A FOST INFIRMAT, nu pt mine nu pt credinta mea ci sunt sigura ca MAICUTA DOMNULUI SI SF CUV PARASCHEVA m-a miluit pt copilasii mei de acasa.. de ce v-am povestit voua aceasta pt ca dragii mei abia acum am inteles ce inseamna cuvintele FACA-SE VOIA TA...credeti-ma niciodata nu am simtit mai multa pace mai multa dragoste in suflet decat acum, a fost singurul moment din viata mea ( si poate ultimul) in care am simtit foarte aproape purtarea de grija si dragostea e greu de inteles e greu de explicat, de aceea nu mai am curaj sa cer pt ca stiu ca deja MAICAUTA DOMNULUI STIE de ce am nevoie. Nadajduiesc sa nu ma judecati gresit ca am povestit aceasta dar am facut-o din dragoste pt voi ( asta nu inseamna ca nu imi doresc sa fiu pomenita la rugaciunile voastre) Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Jeny,
Iti multumesc ca ne-ai impartasit si noua marea ta bucurie...Nu exista clipa mai frumoasa in viata ca atunci cand simti ca Dumnezeu te iubeste. Multa sanatate si zile multe iti ureaza Anca |
|
|||
|
|||
![]()
Jeny, draga, acesta este binele facut de Domnul. Experienta impartasita de tine noua ne intareste si ne ajuta.
Slava Domnului pentru toate! |
|
|||
|
|||
![]()
va rog sa va rugati si pentru mine,iar eu ma voi ruga pt voi.andreea este numele meu.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
va rog sa va rugati si pentru mine nevrednica, Simona. va voi pomeni si eu pe voi in rugaciune.
Doamna ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
va rog sa va rugati si pentru mine nevrednica, Simona. va voi pomeni si eu pe voi in rugaciune.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AM DREPTATE? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pe tine cum te cheama, nu vrei sa fii si tu alaturi de noi ? |
|
|||
|
|||
![]()
acum din' prea multa mea nadejde"... am ajuns sa nu ma mai rog deloc, nici macar Doamne IIsuse vedeti cat de usor am cazut dintr-o extrema in alta?? ma simt obosita si sufleteste si trupeste rugati-va fratilor sa imi ajute Maica Domnului sa ajung la spovedit!! sa ma ridic din nesimtirea in care am cazut, Doamne ajuta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Post si Rugaciune - Parintele Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.11.2010 21:16:43 |
Pentru post | laura_84 | Generalitati | 24 | 14.07.2010 09:20:20 |
Rugaciune care se citeste in fiecare post | alina8023 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 01:03:53 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|