Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2009, 17:00:17
Grindcore's Avatar
Grindcore Grindcore is offline
Member

Data înregistrării: 05.12.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Daca cuvantul "Bilderberg" nu iti spune nimic cred ca esti in lumea viselor, de aceea iti spun oamenii sa te trezesti.
Daca rezultatele discutiilor nu se fac publice nu inseamna automat ca intentiile participantilor au o natura conspirationista, malefica. Ma repet, NU CRED IN ZVONURI! I want the proof!

Nu stiu daca iti dai seama dar in toate statele totalitariste, miscarile sociale care nu convin conducerii sunt innabusite si nu sunt facute publice, pentru consolidarea puterii. Iar pentru un stat declarat "democratic" se aplica uneori aceiasi politica. Daca vrei sa vorbim despre democratie, este o alta discutie.

E pur si simplu trist ca unele persoane se autoproclama "deschise la minte", "cu ochii larg deschisi" cand se lasa prada unor manipulari de cea mai joasa speta, cum ar fi crezul in teorii ale conspiartiei. Ce este si mai trist e ca dau dovada de o vehementa deosebita incercand sa convinga lumea ca ei au dreptate, desi se bazeaza pe nimic concret.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2009, 17:26:48
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grindcore Vezi mesajul
Daca rezultatele discutiilor nu se fac publice nu inseamna automat ca intentiile participantilor au o natura conspirationista, malefica. Ma repet, NU CRED IN ZVONURI! I want the proof!

Nu stiu daca iti dai seama dar in toate statele totalitariste, miscarile sociale care nu convin conducerii sunt innabusite si nu sunt facute publice, pentru consolidarea puterii. Iar pentru un stat declarat "democratic" se aplica uneori aceiasi politica. Daca vrei sa vorbim despre democratie, este o alta discutie.

E pur si simplu trist ca unele persoane se autoproclama "deschise la minte", "cu ochii larg deschisi" cand se lasa prada unor manipulari de cea mai joasa speta, cum ar fi crezul in teorii ale conspiartiei. Ce este si mai trist e ca dau dovada de o vehementa deosebita incercand sa convinga lumea ca ei au dreptate, desi se bazeaza pe nimic concret.

Adica o informatie secreta care ajunge din greseala la publicul larg trebuie considerata zvon pana-si face efectul?!!!
Reply With Quote
Vechi 12.12.2009, 17:48:48
Grindcore's Avatar
Grindcore Grindcore is offline
Member

Data înregistrării: 05.12.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Alta confesiune
Implicit

Daca e sa ne luam dupa legile jurnalistice si nu numai, pentru ca o afirmatie sa fie veridica trebuie sa existe 2 surse independente.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2009, 17:59:20
antoniap
Guest

Implicit

Preot 'ortodox' 'sfinteste' monument masonic

,,Toti sa fie una'' inseamna ca toti masonii sa fie una?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 12:56:53
Ratiunea impotriva sentimentelor? darkage Generalitati 6 09.04.2012 00:05:21
Despre rugaciunea continua ( o povestioara cu tâlc ) cristiboss56 Rugaciuni 10 25.10.2010 23:21:27
Distrugerea trecutului continua Stefan500 Generalitati 6 21.08.2008 23:02:06