![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar diavolul isi face de cap doar pentru ca e lasat de dzeu, conform informatiilor crestine. Citat:
Arunca un ochi mai sus, la ce am scris despre treaba de la Costesti. In loc sa faca dzeu apele alea sa curga invers o data pe an, nu ar fi fost mai util sa salveze copiii aceia?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 12.12.2009 at 21:26:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Un Dumnezeu care se ocupa cu aprinderea o data pe an a unor lumanari si intoarcerea cursului unei ape,dar care lasa sa moara zeci de mii de oameni ,mai ales copii din Africa care mor pe capete ,rugandu-se pentru o coaja de paine,merita doua palme peste ceafa.
Fara suparare,dar asa vad eu lucrurile. Daca tu ai fi Dumnezeu ce ai fi facut? Eu daca eram Dumnezeu as fi facut lumea asta mult mai buna decat e acuma.NU as fi permis oamenilor sa moara din orice boli mizere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.perceivingreality.com/ http://shanti-spirit.ro/ si o carte, pentru inceput: http://shanti-spirit.ro/carti/carti%...nte-simple.pdf Sper sa-ti fie de folos si sa-ti raspunda la intrebari. Kavana (Intentie) |
|
||||
|
||||
![]()
In Vechiul Testament, Dumnezeu alege sa ii pedepseasca pe pacatosi, chiar prin intermediul slujitorilor Lui, pentru ca aceasta este Legea Veche. Omul, fiind despartit de Dumnezeu prin caderea lui Adam, avea nevoie de aceasta legatura sub forma unui sistem. Insa noi astazi nu mai traim sub lege, ci sub Adevarul lui Hristos. Hristos a restabilit legatura pierduta de om prin cadere. Dumnezeul Vechiul Testament si al Noului Testament este acelasi. Legatura omului cu El este cea care difera.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si legea asta de care vorbesti, cine a inventat-o? Nu cumva aceeasi entitate? Si omniscienta fiind, nu stia ca o sa ajunga intr-un punct in care oamenii se vor indeparta de ea? Legea s-a schimbat, dar dumnezeu tot ala e. Adica cel despre care ziceti ca e bun, iubitor, etc., e tot ala din VT, care a comis toate atrocitatile alea. A trecut printr-un anger management course? Un om care comite un genocid, si daca ii pare rau dupa aia, tot un criminal ramane. Macar un om e limitat.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ma rog,sa zicem ca exista religia n cu simbolul cel mai apreciat literele NGC(cum e la voi crucea).Sa zicem ca 1 milion de oameni se duc pe multele x sa se roage si pe cer apar niste nori in forma de NGC(sansa de a se intampla asta e ridicol de mica,dar se poate intampla ). E asta o dovada ca religia n e adevarata? Btw :) de asta cum iti explici? http://www.youtube.com/watch?v=KqJKxpNUGZw http://www.youtube.com/watch?v=lX7Vu...layer_embedded Cum spuneam,norii pot lua orice forme :)e doar o chestie de probabilitate :) Citat:
Citat:
Citat:
Si btw,nimic nu poate fi categorisit drept minune.Cand un om de stiinta normal vede ca un fenomen nu are o explicatie,atunci fenomenul ala e un mister (inca!) nedezlegat. Cand un om religios vede ceva iesit din comun,gata,dumnezeu a facut-o!! Si ignora explicatiile logice. Ca in cazul cu lumina sfanta si fosforul alb. Si ma rog,de ce zici lucrurile astea pe un ton superior? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost prea direct.Sorry.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu ai fost prea direct, ci ai dat dovada de nesimtire. sa intri in intimitatea unor oameni si sa batjocoresti credinta lor cu niste obscenitati mi se pare sub nivelul demnitatii umane. imi pare rau ca se ajunge la asa ceva. Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu putem judeca din prisma asta - de ce acelasi Dumnezeu a facut aia atunci si face altfel acum. Caci nu Dumnezeu este diferit, ci oamenii traiau dupa alte principii.. Nu stiu daca m-am facut inteles. Imi pare rau ca nu stiu mai multe despre Vechiul Testament, dar am doar 20 de ani si nici nu sunt student la teologie. Insa sunt convins ca pe forumul acesta exista teologi in toata firea si chiar sunt putin surprins ca nu a raspuns nimeni acestei provocari, caci raspunsul la aceasta intrebare priveste pe orice crestin. Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|