![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asa este!! E mama mea! Verisoara mea cand are pb de sanatate se duce ori cu ea ...adica cu matusa mea ori cu unchiul meu...am fost si eu odata cu ei... Nu stiu ce replica sa-i dau insa daca va comenta ceva...daca va fi, vorba ta, moroconoasa si sloboda la gura ce sa-i zic...sa nu iasa nici vorbe urate si sa fie si toata lumea ok...???? Dumnezeu sa ne ajute!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Da! Corect!
Multumesc pentru tot!! Multumesc!! Doamne Ajuta-ne!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergi cu Dumnezeu si sa ne tii la curent cu toate... ...acuma gata, ajunge zilei rautatea ei...ce va fi maine, vom vedea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
toata lumea imi spune, pe aici, sa merg singura caci casa este a ei..primeste pe cine vrea..daca nu-mi convin conditiile ei trebuia sa stau la un hotel.. e casa ei, ea impune regulile, nu-i frumos sa nu le respect din varii motive , nu-i frumos sa le incalc... ![]() Merg cu Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt de aceeasi parere. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
suparata,zapacita | patricia2006 | Generalitati | 9 | 08.09.2012 19:15:29 |
Rugaciune pentru casa suparata de duhuri rele | cristintza | Intrebari utilizatori | 11 | 02.05.2012 11:29:50 |
Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! | elenavioletacocos | Generalitati | 189 | 16.01.2010 20:51:01 |
|