Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2009, 18:06:10
alexaa alexaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit Pe tata il cheama Gheorghe

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Hm, nu stiu cum altfel putem sa te ajutam decat sa ne spui numele lui...
Pe tata il cheama Gheorghe si va sunt recunoscatoare tuturor celor care pot face o rugaciune micuta pentru el.
OmuBun, multumesc de asemenea, pentru sfaturi. Cu tata se poate glumi, dar cu atentie. Cand e nervos, mama mai incearca sa faca o gluma cateodata, el zice ca "iete, iei toate alea in ras, unde ajugem asa?" si nu se descreteste, dar totusi ajuta, insa eu n-am curaj sa glumesc cu el cand e nervos. Cat despre a-i cere eu iertare, nici nu mi-a trecut prin cap de multa vreme, pentru ca am tot cazut in starile astea, si abia acum realizez cat de greu mi-ar fi sa ii cer iertare ca-l necajesc, dar este un sfat bun si o sa lucrez la asta, ca intai trebuie sa-mi fac curaj(ma tem sa nu zica vorba asta care nu-nteleg ce-nseamna, dar nu-mi place: "ia uite ce incearca sa ma duca de cap". Dar poate n-o sa o zica, daca gasesc momentul potrivit).
Si va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru ca ati stat de vorba cu mine, aveam mare nevoie de toate astea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum sa le gasesc copiilor un tata? maria_june Generalitati 34 05.07.2011 17:52:20
Lacrimi de tata Rodica50 Intrebari utilizatori 7 28.10.2010 13:51:05
Un pacat din tata in fiu Rodica50 Intrebari utilizatori 5 29.09.2010 23:00:21
Mama, Tata, nu va desparti alynnna Generalitati 13 07.05.2010 18:28:51
Orfan de tata sau de mama modele Generalitati 12 07.05.2010 18:22:39