![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu spun ca Sfantul Ignatie nu are dreptate, spun doar ca sunt destui alti aparatori mai virtuosi decat mine care sa le aplice. Nu ma consider atat de virtuos ca sa le aplic, fiindca dupa cate vad nici altii nu ma considera. Metoda mea nu e afurisenia, ci pilda de dragoste. sigur ca nici pe asta n-o am, dar macar ma straduiesc. Ma bazez insa pe vigilenta voastra, a celor mai inaintati ca pacatosul de mine, sa aparati ortodoxia, fiindca vad ca vi se pare ca e in mare primejdie. Eu o gasesc frumoasa si blanda precum Mantuitorul nostru. Nu umblu cu citate legate de gat si nici cu stampile in frunte. probabil ca nici nu le merit. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|