![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Baftă ! Și eu am traseu lung, lung, lung până la metrou , dar știu să patinez, să schiez , și toate astea îmi prind bine în Capitala GROAZEI !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...pe-aici tot nimic, nici un echipaj, masinile derapeaza, e de speriat... |
|
|||
|
|||
![]()
La Slobozia e un polei de groaza! Afara e -1 grad si ploua si tot ce ploua ingheata imediat. Copacii si masinile sunt acoperite de un strat de 1/2 cm de gheata. Pe sosea se da cu ceva care seamana a antiderapant dar nu stiu cat va face fata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, ploua si ingheata imediat pentru ca e minus, e foarte periculos. Aici sunt -2 grade, si ninge "orizontal"... si in continuare nici o utilitara de dezzapezire...
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, oameni buni aveti si voi dreptate, dar....CE FRUMOS NINGE!!!!!!!
Poate se asterne si ramane covorul alb de omat macar vreo cateva zile....copii asa s-au bucurat...copilul meu cel mare(14 ani) mi-a scris pe mobil dimineata.....Wiiiiiiiiiiiiiiiiii ce ninge!! Cred ca noi prea plini de griji si de nevoi am uitat sa ne bucuram...am uitat cum este iarna adevarata.........! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Masinile astea strica toata zapada,deja e neagra acum
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...iarna e frumoasa, zapada trebuie sa fie alba, ninge frumos...
Da, dar ca sa putem aprecia aceasta frumusete, ne trebuie un mimin, minim confort! Daca omului ii trebuie 3 ore ca sa ajunga acasa (nu stiu cat dureaza zborul pana in Italia, de exemplu, dar imi inchipui ca mai putin), si cand ajunge e inghetat bocna si murdar.............. ...cel putin, asa cred eu... |
|
||||
|
||||
![]()
Este adevarat ce spuneti, masinile trebuie sa circule, drumurile trebuiesc dezapezite...dar mie mi-a fost dor de zapada.In ultimii ani din cauuza poluarii si a incalzirii globale aproape ca nu am mai putut cunoaste anotimpurile cu adevarat ca in copilaria noastra cand...inghetam de buna voie pe derdelus, uzi pana la piele, ma aruncam pe spate in zapada si priveam cerul, faceam oameni de zapada, ne bateam cu bulgari de zapada...mergeam cu colndul, cu colindele toate ...ne bucuram din suflet ca vin sarbatorile....acum ne-am modernizat parca prea...prea...unde esti copilarie?!
|
|||
|
|||
![]()
ce bine ca ninge!
aduce noroc....sa le blocheze masinile....ce m-as bucura....s-a anuntat ca ninge, dar toti scot masinile in loc sa mearga cu transportul in comun...romanul tot indisciplinat, incapatanat si batut in cap ramane...cand s-or destepta....masinistii....plus ca ne polueaza cu masinile lor fitoase... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar putea sa astepte inca 2 zile, sa iau si eu vacanta?