Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2009, 17:35:58
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Totusi,sa vad daca gasesti ceva stiintific si pt intoarcerea raului.
Am gasit filmulete pe youtube cu minunea, destul de neclare. Dar spune-mi, daca raul curge invers, chiar si cateva minute, nu ar trebui sa se goleasca albia de apa in aval? Un filmulet cu golirea albiei ar fi mult mai clar. Sau nu se intampla treaba asta?
Citat:
Nu comparam oamenii cu tablourile,ideea era ca daca tu te-ai simti prost cand cineva ti-ar fura un obiect chiar inutil,iti dai seama cand Dumnezeu a creat omul si omul se inchina unor idoli.
Tu de fiecare data cand esti pusa intr-o situatie delicata de catre cineva il omori?
Asta e ideea: gasim, ca oameni, limitati cum suntem, o groaza de optiuni in viata. Mi se pare imposibil ca o entitate omnipotenta sa treaca la genocid, in prezenta atator alte optiuni. Adica nu mi se pare imposibil, dar nu as crea dupa aia scuze ca sa pot numi entitatea aia iubitoare.

Citat:
cum adica nu sunt dovezi?Dar ce sunt?Cam ce dovezi istorice ai vrea?
De preferat, unele acceptate de comunitatea de istorici. Asa, pe plan mondial, nu prezentate pe un site, undeva. "Dovezile" alea pe care le-am gasit in link-ul ala sunt atat de "solide", ca nici pe wikipedia nu apar.

Citat:
Deci omul tre sa fie ateu, sa nu creada in Dumnezeu..dar in ce sa creada..care e crezul tau?
Sunt o gramada de modalitati sa ai o viata implinita, si sa aduci o contributie la lumea din jurul tau si fara sa crezi in vreun zeu.

Citat:
Adevarul nu poate fi dacat la Dumnezeu
Citind biblia, ma gandesc ca dumnezeu e cam nehotarat, si cam primitiv pentru a detine Adevarul. Sau orice adevar. Ma refer la VT, ca despre asta vorbim aici.

Citat:
Dumnezeu e dragoste.
Ai citit Vechiul Testament?

Citat:
Uitati aici ce a aparut pe satelit.
In imagini de genul asta vezi exact ce vrei sa vezi. Serios acum, Isus, atotputernic cum e, nu ar putea aparea intr-un mod indubitabil? De ce o face doar in poze (si arata fix ca orice altceva), trunchiuri de copac, etc. Nu ti se pare cam putin, pentru cineva cu atat de multe optiuni?

Citat:
De asemenea,NASA a descoperit un raget de leu in spatiu
Serios? A zis NASA asa, ca e "raget de leu". Hahaha. Citeste articolul ala. Si nu, faptul ca nu stiu de unde vine nu inseamna ca e de origine divina. Inseamna exact asta: ca nu stiu.

Citat:
Uitati si imaginea asta,captata tot de NASA.I s-a aplicat efectul Overlay parca si uitati:
Aha. Se ia o imagine cu o nebuloasa, se aplica peste ea o imagine cu Isus, dupa cate ne miram: wow, arata ca Isus. Vorbesti serios sau e o gluma proasta?

Citat:
Faptul ca veniti pe forum inseamna,ca,in fond,vreti sa credeti si nu reusiti.
Eu cred, ca in fond, nu stii mai nimic. Fara suparare.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parerea mea... iustin10 Generalitati 22 20.09.2010 11:18:01
parerea mea luciamanta Despre Biserica Ortodoxa in general 13 26.06.2010 22:52:17
parerea dumneavoastra Anamaria_anca Generalitati 12 11.03.2010 18:57:39
PAREREA VOASTRA ! cristiboss56 Botezul 51 20.08.2008 16:51:03
spuneti-va parerea alexa.oni Generalitati 12 06.01.2008 15:40:38