![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
O, Sfântă Muceniță frumoasă și-nțeleaptă,
Inelul de logodnă l-ai luat pe mâna dreaptă, Ai vrut să ai drept Mire pe Domnul Iisus, Uitat-ai bogăția, căci L-ai iubit nespus! Tu n-ai știut ce-i frica de regi, de împărați, Nu te-ai uitat la dânșii, că sunt încoronați, Nu ți-ai lăsat credința, ci mult ai înmulțit-o, Întărind și pe alții, fecioară mult-iubită! Nu te-a-nfricoșat moartea ori chinul, ori durerea, Pentru Hristos, bătaia, ți s-a părut ca mierea! Deci tu, cu rugăciunea, ne umpli de nădejdi, În dragostea ta mare, tu, să ne ocrotești! Vrednicei de lauda mucenitei Ecaterina, care cu darul de la Dumnezeu si cu invatatura ei cea preainalta a uimit stiinta invatatilor de atunci si a intrecut limba ritorilor pagani prin buna ei cuvantare, sa-i aducem multumire de biruinita, ca prin ale ei rugaciuni sa ne izbavim de ispitele vrajmasilor si sa-i cantam: Bucura-te, Ecaterina, mare mucenita a lui Hristos!
|
||||
|
||||
![]()
Unul dintre sfinții la care mă rog și care mi-a fost și îmi este de mare folos și ajutor , este Sfântul Mucenic Mina, pe care îl prăznuim astăzi . Îți mulțumesc sfinte că în urmă cu niște ani , te-am descoperit și mai ales pentru ajutorul dat mie în clipele grele ale vieții acesteia . Te-am descoperit cam în același timp pe când un alt mare sfânt mucenic , Mucenicul Mercurie , m-a primit în noua Biserică construită și închinată lui ce se află în apropierea casei mele . Pe atunci mă întrebam dacă pot iubi în aceași măsură doi sau mai mult sfinți ! Da, se poate , căci sfintenia are acest dar de a se sălășui în inima noastră în egală măsură, căci toți sfinții sunt în egală măsură bine plăcuți lui Dumnezeu. Îți mulțumesc Sfinte Mina pentru răbdarea și iubirea ta ! Îți mulțumesc Sfinte Mina pentru potolirea gândurilor tulburi , ale celor ce ne urăsc și ne păgubesc pe noi ! Îți mulțumesc Sfinte Mina , că exiști ! SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Poate poți și reușești să postezi niște imagini spre bucuria ochilor noștrii . Doamne ajută !+
|
|||
|
|||
![]()
Pe acest Sfant Mina,l-am descoperit abia la sfarsitul anului trecut ,mai bine zis in ziua de 30 dec.2009.,cind am fost pradata in apartament ziua in amiaza mare.Am inceput sa pling ,sa ma necajesc foarte tare,punandu=mi intrebarea"de ce??""mie....pina cand, deodata mi-am amintit ca primisem de la Sfanta Manastire Rarau,niste sfaturi ,printre care era si aceala(la vreme de paguba a se citi Acatistul Sf.Mina).Am luat o carte de rugaciuni si am cautat acest Acatist si am inceput sa il citesc plingind,insa in adancul inimii mele ,parca nu credeam ca voi rezolva ceva.Vreau sa spun ca a doua zi am avut primul semn:cineva imi gasise numai buletinul meu si citeva acte.Atunci am inceput sa cred cu tarie in ajutorul Sf.Mina,continuind sa citesc Acatistul timp de 40 de zile ,cum vorbisem si cu preotul meu .In ziua de 18-ian.2010,tot ce se furase din casa mea,s-au intors....a fost prins hotul si a venit politia cu el in casa ptr,reconstituire.Din acea zi ,am promis ca voi spune tuturor ce minune s-a intimplat cu voia Sfantului Mina,il iubesc pe acest Sfant si il chem in rugaciune de cite ori am nevoie .Ii simt mana intinsa si ajutorul totdeauna(nu numai in cazul furturilor).Rugati-va acestui Mare Sfant si o sa-mi dati dreptate.O singura durere am in suflet ca nu este trecut in calendar cu cruce rosie ,asa cum ar merita.Doamne Ajuta!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De Nașterea Domnului - poezii , rugăciuni , colinde + | cristiboss56 | Rugaciuni | 284 | 24.12.2018 12:01:09 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 10.12.2013 23:15:21 |
Rugaciuni catre Sf. Arhanghel Mihail? | colaps | Rugaciuni | 9 | 04.11.2011 08:39:46 |
Paraclisul salvarii sufletelor din iad de catre cei sapte sfinti arhangheli: Mihail, | patinina34 | Rugaciuni | 3 | 04.07.2009 02:30:50 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 15:01:06 |
|