Citat:
În prealabil postat de lore86
gand la gand cu bucurie:)
chiar si eu ma confrunt in perioada asta cu probleme asemanatoare. sunt economist de profesie, dar m-am angajat ca educator din cauza ca cineva mi-a facut o oferta buna.*(10 mil plus reducere ptr unu din cei doi copii la gradi).problemele au aparut dupa ce am inceput serviciul:nu mi-a fost permis nici o initiativa, nici un proiect, toate au fost barate, inclusiv subiectele de la lectie.pe cat de drag mi-a fost lucrul cu copiii pe atat de mult m-au dezgustat toate astea, am inceput sa ma sint frustrata din cauza ca nu puteam sa pun in practica nici o idee.mi se tot resprosa ca sunt o incepatoare si ca nu trebuie sa mai iau in itiative. en fine.. ce sa mai zic. stau in dubii in prag de sarbatori ca nu stiu ce sa fac, mi s-a propus un post de ajutor de bucatar , pe 300 ron  dupa sarbatori tot la aceeasi instituite. probabil voi accepta pana gasesc ceva mai bun. dar e sigur ca nu voi mai intra in sistemul asta NICIODATA! m-a dezgustat...
dar ms, ca ai deschis sb. mi-a prins bine sa mai zic cuiva ce am pe suflet
|
Si eu tot economist sunt de profesie, dar nu ma multumesc deloc..nu pot sa zic ca e greu ce fac ca ma duce capul,dar nu fac nimic cu drag plus ca am un program extrem de incarcat la servciu.
educatoare ai fost la o gradinita particulara sau la stat?
eu ma gandeam ca o gradinita particulara ar fi solutia pt mine...dar inca nu am curaj pt o asemenea schimbare.