![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred. Eu asa ceva nu inteleg. Vin oamenii necajiti, de la sute de km sa ceara ajutor si sunt tratati astfel. De aceea mai bine mergem la duhovnicii din zona noastra, de mir. In rest ai dreptate. Totusi culmea este ca lucrurile se intampla invers de obicei. Tocmai medicul, care ar trebui si poate sa se apropie sufleteste de om, n-o face si se infasoara intr-o duritate cumplita. Ei spun ca se protejeaza pe ei sa nu sufere si cad in extrema ne-omeniei si ca vorba (vezi ca mori pana maine, sau n-am timp, etc.), sau ca fapta (vor bani pentru actul medical). Preotul ar avea si el voie in anumite limite, zic eu, dar este greu sa le delimitezi si atunci de frica ispitei, mai bine n-o mai face deloc si se izoleaza, sau greseste in alt fel. Nici el nu stie cum sa procedeze cu oamenii si nici invers si apar conflicte si lezari sufletesti. Asta totusi unde si cum se invata? @ Florinbrasov - sunt multi care se roaga pentru preoti si ii au pe acatiste. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Femeia | PetruD | Morala Crestina | 72 | 19.11.2013 14:22:16 |
| Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 13.03.2011 00:01:39 |
| Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 09:41:15 |
| Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 16:38:02 |
| Femeia desfranta | iosif | Din Noul Testament | 19 | 23.04.2007 13:23:31 |
|
|