Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2009, 10:34:42
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Cum explici acest citat din Psalmul lui David "Zis-a cel nebun in inima sa: nu este Dumnezeu...Si omul, in cinste fiind, n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor." - parca ar fi oglinda voastra...
Deci ateii sunt animale fara minte....
Specific credinciosilor.Ad hominem-uri la greu.

[quote]Tot bateti apa-n piua cu un Dumnezeu care-i pedepseste pe cei rai..mie mi se pare ca e prea rabdator, cate hule sufera din partea tuturor desi ar putea cu un cuvant sa ne reduca pe toti la tacere./quote]
Deci Dumnezeu atotiubitorul ar trebui sa ne termine,right?
Daca e cum ziceti voi,atunci Dumnezeu nu s-ar pune la mintea noastra limitata.
Desi risc sa fiu criticat,fac o analogie care merita :daca cineva te face prost tampit etc...cu toate ca are o boala mintala sau e limitat,tu ai riposta?
Citat:
dar din iubire prea mare pentru noi, ne tot rabda, ne tot asteapta. Daca tu ai un fiu care te badjocoreste toata ziua, tu te chinui cu el sa-i dai de mincare, sa-l imbraci, si el zice ca nu esti tu tatl lui, ca are tata o maimuta
Din iubire asa de mare a omorat atatia oameni in VT...
Really,chiar nu ai rusine?Dumnezeu omoara fara mila in VT,si tu spui ca ne iubeste?Asa cum i-a iubit si pe aia din VT?

Citat:
treaba cu maimuta e de-a dreptul hilara - nici Darwin nu a crezul in ea pina la capat
Si daca Darwin nu a crezut in ea e falsa,nu?Apelul la autoritate,ilogic,atat de adorat de credinciosi.

Citat:
L-ai rabda?
Daca as fi om,nu prea.
Daca as fi Dumnezeu,l-as rabda.Parerea mea.

Citat:
Cred ca l-ai bate la loc comanda de cum ar deschide gura...atunci cum indraznesti omule cu gura ta scurcata sa-l injuri pe Dumnezeu?
Auzi,eu nu il injur pe DUmnezeu pentru ca nu exista.
Presupunem prin absurd ca exista.Atunci rezulta ca nu e un dumnezeu al iubirii,dupa cum spuneti voi,ci un DUmnezeu insetat de sange,pentru ca daca citesti VT asta reiese.
Sa vii sa spui ca Dumnezeu e bun si iubitor ,dar cu toate astea a omorat oameni in VT la greu e hilar,ca sa folosesc expresia ta.

Citat:
Daca i-ar lasa Dumnezeu pe asa zisi "oameni de stiinta" sa faca cum ii taie pe ei capul, ei ar inrobi toata omenirea, ar face-o o turma de sclavi la cheremul citorva
Si de ce nu e cum zici tu ca e?Ca uite,lumea e condusa de oameni de stiinta,pe care tu ii urasti atat de mult,dar le folosesti inventiile.

Citat:
Apropo de Darwin, de ce nu se spune ce a facut el inainte de moarte? Inainte de moarte cu vreo citeva luni, el a recunoscut ca Dumnezeu exista si ca teoria lui nu sta in picioare. Stii ce a facut? S-a spovedit si s-a impartasit!!
Asta nu inseamna ca evolutia nu s-a petrecut.Apelul la autoitate,ilogic.

Citat:
Citeste-l pe Paulescu, care a inventat insulina..
Insulina nu e inventata.Insulina e descoperita.Deh,cand habar n-ai si iti dai cu parerea...

Citat:
Dar vorba unui parinte "pe nebun de l-ai pisa cu pisalogul si tot nu-l scoti din ale lui" - aici sensul de nebun e cel dat si in VT adica cel ce neaga existenta lui Dumnezeu.
Dap,noi suntem nebunii.Ad hominem-ul la el acasa.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parerea mea... iustin10 Generalitati 22 20.09.2010 11:18:01
parerea mea luciamanta Despre Biserica Ortodoxa in general 13 26.06.2010 22:52:17
parerea dumneavoastra Anamaria_anca Generalitati 12 11.03.2010 18:57:39
PAREREA VOASTRA ! cristiboss56 Botezul 51 20.08.2008 16:51:03
spuneti-va parerea alexa.oni Generalitati 12 06.01.2008 15:40:38