![]() |
![]() |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Specific credinciosilor.Ad hominem-uri la greu. [quote]Tot bateti apa-n piua cu un Dumnezeu care-i pedepseste pe cei rai..mie mi se pare ca e prea rabdator, cate hule sufera din partea tuturor desi ar putea cu un cuvant sa ne reduca pe toti la tacere./quote] Deci Dumnezeu atotiubitorul ar trebui sa ne termine,right? Daca e cum ziceti voi,atunci Dumnezeu nu s-ar pune la mintea noastra limitata. Desi risc sa fiu criticat,fac o analogie care merita :daca cineva te face prost tampit etc...cu toate ca are o boala mintala sau e limitat,tu ai riposta? Citat:
Really,chiar nu ai rusine?Dumnezeu omoara fara mila in VT,si tu spui ca ne iubeste?Asa cum i-a iubit si pe aia din VT? Citat:
Citat:
Daca as fi Dumnezeu,l-as rabda.Parerea mea. Citat:
Presupunem prin absurd ca exista.Atunci rezulta ca nu e un dumnezeu al iubirii,dupa cum spuneti voi,ci un DUmnezeu insetat de sange,pentru ca daca citesti VT asta reiese. Sa vii sa spui ca Dumnezeu e bun si iubitor ,dar cu toate astea a omorat oameni in VT la greu e hilar,ca sa folosesc expresia ta. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|