Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2009, 17:43:10
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Ma bate gandul sa ma inscriu si eu, dar mi-e teama sa nu va incurc - eu nu stiu sa cant psalmii, abia daca inteleg cum se citeste Psaltirea (poate imi explica si mie cineva cu ocazia asta, sau ma directioneaza unde sa citesc)
elisabeta, cine oare nu intelege ce suflet mare ai? Eu cred ca o sa ne cam incurci daca n-o sa ni te alaturi... :) Deocamdata suntem inca in formare; fiecare vine cu gandurile lui, dupa o perioada de meditatie in liniste. La sfarsit, vom trage linie si vom... delibera cum vom proceda!
pacatosul, nu stiu cum sa iau mesajul tau ca sa nu te mahnesc. Faptul ca esti in cl. 11-a iti da cele mai putine scuze pentru greselile de limba romana si visele la care te raportezi! Omul in viata este liber sa aleaga absolut orice drum crede ca i se potriveste. As vrea sa obtii tot ce-ti doresti in "tara fagaduintei", dar te asigur ca vei fi cu mult mai sarac sufleteste si foarte nefericit! Iti spune cineva care a stat intr-o tara civilizata 9 ani! Tu poti sa spui ca esti tanar si adaptarea este cu totul altfel, nu te vei simti legat fata de aceasta tara, dar eu nu la tara fac referire, ci la... Dumnezeu! Cu cat esti subjugat de mirajul banului, cu atat scapi din vedere esentialul acestei vieti. Sa speram ca pana ajungi la anii cei desavarsiti, Dumnezeu iti va da sansa inteleptirii. Acum, s-ar putea sa primesc o injuratura printre dinti din partea ta, dar peste ani iti vei aminti de toate astea si vei zambi trist!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53