Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2009, 14:42:27
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar si urarile de bine ale evreilor starnesc dispute... hai sa nu mai fim asa incrancenati.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 14:49:32
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Daca am ajuns sa aruncam cu pietre si atunci cand cineva ne ureaza de bine, e semn ca stam cu pietre in buzunar tot timpul. Insa, in Imparatia Cerurilor au loc doar cei cu buzunarele goale.

Multumim pentru urari. Bucurii si ganduri bune.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 14:54:11
Lavrentiu's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Insa, in Imparatia Cerurilor au loc doar cei cu buzunarele goale.
Nu doar cu buzunarele goale, dar si cu candelele pline.

Hristos se naste, mariti-L!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 15:17:04
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Nu doar cu buzunarele goale, dar si cu candelele pline.

Hristos se naste, mariti-L!
Aveti dreptate. Are Domnul ochi mai buni si le vede pe toate.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 16:01:24
RELUCU RELUCU is offline
Member

Data înregistrării: 04.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Chiar si urarile de bine ale evreilor starnesc dispute... hai sa nu mai fim asa incrancenati.
Evreii ramasi in sinagoga pana astazi, nu sunt decat ucigasii lui Hristos, ei asteptandu-l pe Antihrist !
Pot oare ucigasii lui Hristos sa se umple acuma de dragoste crestina in ajunul nasterii Domnului !
Crestinul nu poate, si nu trebuie sa fie atat de naiv, sa deschida gura mare si sa inghita fatarnicia evreilor !
Cei care nu primesc aceste urari fatarnice sunt chipurile incrâncenati !!!
Dar evreii, ucigasii lui Hristos acum 2000de ani, care nu se intorc la Dumnezeu, cum pot fi numiti !?
Cum poti tu aprecia si lauda chiar, urari crestine de la ucigasii lui Hristos !?
S-a facut noapte in plina amiaza, dar ce nevoie mai avem de lumina, cand lumea cinsteste urâciunea !
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 16:02:09
Lavrentiu's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RELUCU Vezi mesajul
Evreii ramasi in sinagoga pana astazi, nu sunt decat ucigasii lui Hristos, ei asteptandu-l pe Antihrist !
Pot oare ucigasii lui Hristos sa se umple acuma de dragoste crestina in ajunul nasterii Domnului !
Crestinul nu poate, si nu trebuie sa fie atat de naiv, sa deschida gura mare si sa inghita fatarnicia evreilor !
Cei care nu primesc aceste urari fatarnice sunt chipurile incrâncenati !!!
Dar evreii, ucigasii lui Hristos acum 2000de ani, care nu se intorc la Dumnezeu, cum pot fi numiti !?
Cum poti tu aprecia si lauda chiar, urari crestine de la ucigasii lui Hristos !?
S-a facut noapte in plina amiaza, dar ce nevoie mai avem de lumina, cand lumea cinsteste urâciunea !
Hristos S-a jertfit pentru ei si tu vrei ca eu sa-i urasc?
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 16:34:22
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericitsi sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.
La acei care au placere de obicei sa propage idei antisemite le doresc sa-si aduca aminte din ce popor a facut parte Mantuitorul crestinilor.
Sincer, se putea si fara asta. Eu, in numele nimanui, iti multumesc si iti raspund Craciun fericit si la fel ce ai spus tu mai sus. Si inca o multumire, pentru ca ne-ai reamintit ca Dumnezeu e iudeu.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 17:54:41
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Sincer, se putea si fara asta. Eu, in numele nimanui, iti multumesc si iti raspund Craciun fericit si la fel ce ai spus tu mai sus. Si inca o multumire, pentru ca ne-ai reamintit ca Dumnezeu e iudeu.
Si dumneata gresesti cum mai gresesc "o mana "de membrii care sufera probabil de mania persecutii ,de ignoranta cronica si de idei preconcepute care nu au nimica cu realitatea.

Am scris felicitarea pentru sarbatorile voastre,a crestinilor cu buna intentie si fara pietre in buzunar.Cine vrea ,sa ma creada. Cine nu,problema lui sa iasa din mocirla.

Dumnezeu nu este evreu.Cat despre Iisus, ca de El era vorba, nu-i discutie ca s-a nascut evreu, a trait ca evreu si a fost rastignit ca evreu.Cum au scris soldatii romani pe cruce? "Regele iudeilor".El a fost judecat si rastignit de romani. Inainte cu ani ,Papa de la Roma,reprezentantul lui Iisus dupa crestini catolici si-a cerut iertare in numele crestinilor de la evrei de toate crimele care au facut credinciosii crestinicontra evreilor, fara nici o baza.

Probabil ca asa a facut Dumnezeu. O PARTE DIN OAMENI IUBESC SI ALTA PARTE URASC. Nu trebuie de ghicit cine v-a ajunge in rai si cine in iad.

Multumesc frumos la cine a gasit de cuvinta sa-mi multumeasca pentru felicitarea mea.Apropo,am scris ca felicit in numele totilor evrei din forumul ista.Bineinteles ca am glumit ca dupa parerea mea eu sunt singurul evreu aci. Si daca veni vorba, sunt aci nu ca sa ma convertesc si nu sa va convertesc la Judaism.Am uneori placere sa discut cu membrii crestini adevarati la care am toata onoarea ca nu s-au lasat cuceriti de propaganda antisemita.

La acei membrii care se invartesc cu pietre in buzunar,sa aiba mare grija . La noi se zice:Cine umbla cu cutit,sa nu se mire ca de cutit v-a ....
Un An Nou fericit.
Vechi 21.12.2009, 19:20:01
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
Si dumneata gresesti cum mai gresesc "o mana "de membrii care sufera probabil de mania persecutii ,de ignoranta cronica si de idei preconcepute care nu au nimica cu realitatea.

Am scris felicitarea pentru sarbatorile voastre,a crestinilor cu buna intentie si fara pietre in buzunar.Cine vrea ,sa ma creada. Cine nu,problema lui sa iasa din mocirla.

Dumnezeu nu este evreu.Cat despre Iisus, ca de El era vorba, nu-i discutie ca s-a nascut evreu, a trait ca evreu si a fost rastignit ca evreu.Cum au scris soldatii romani pe cruce? "Regele iudeilor".El a fost judecat si rastignit de romani. Inainte cu ani ,Papa de la Roma,reprezentantul lui Iisus dupa crestini catolici si-a cerut iertare in numele crestinilor de la evrei de toate crimele care au facut credinciosii crestinicontra evreilor, fara nici o baza.

Probabil ca asa a facut Dumnezeu. O PARTE DIN OAMENI IUBESC SI ALTA PARTE URASC. Nu trebuie de ghicit cine v-a ajunge in rai si cine in iad.

Multumesc frumos la cine a gasit de cuvinta sa-mi multumeasca pentru felicitarea mea.Apropo,am scris ca felicit in numele totilor evrei din forumul ista.Bineinteles ca am glumit ca dupa parerea mea eu sunt singurul evreu aci. Si daca veni vorba, sunt aci nu ca sa ma convertesc si nu sa va convertesc la Judaism.Am uneori placere sa discut cu membrii crestini adevarati la care am toata onoarea ca nu s-au lasat cuceriti de propaganda antisemita.

La acei membrii care se invartesc cu pietre in buzunar,sa aiba mare grija . La noi se zice:Cine umbla cu cutit,sa nu se mire ca de cutit v-a ....
Un An Nou fericit.
Toata stima mea pentru dumneavoastra si ceea ce ati spus!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 20:21:10
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Implicit

Citat:

Un An Nou fericit.
La multi ani si tie si Sarbatori fericite. nu sunt de acord cu ura, si nici un adevarat crestin ortodox nu ar trebuie sa fie. Nu vorbesc de dumneavoastra, ci de stramosii dumneavoastra. In ziua de azi, daca in Prohodul Domnului se canta undeva ca "evreii l-au rastignit pe Hristos", imediat se spune ca e antisemitism. A spune adevarul nu e antisemitism. Repet nu va acuz pe dumneavoastra, ci pe evreii de sus, din Guvernul SUA, din conducerea UE, din masonerie. De acord ca evreii au fost prigoniti de Biserica Catolica, de Hitler si crestinii adevarati niciodata nu vor contesta asta. Dar de ce atunci cand se spune adevarul ca cei care l-au marturisit pe Hristos in inchisorile comuniste, au fost schingiuti si omorati de evrei, acesta se considera antisemitism? E corect asa? Adica cand evreii au fost prigoniti de altii, s-a recunoscut lucrul asta, dar cand a fost vorba ca evreii au omorat crestini, atunci e antisemitism. Numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele copilului casiana Botezul 184 23.11.2013 02:04:06
Numele de botez anisoara Generalitati 18 03.08.2012 11:04:28
NUMELE LUI maria55 Exorcismul 47 29.01.2011 20:26:25
Numele Domnului Mikhael Biserica Ortodoxa Romana 31 25.06.2010 14:08:02
Crestini cu numele bmd Generalitati 9 22.07.2009 13:18:58