Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Acum inteleg mai bine titlul "Salvati Romania"...nu "Sa salvam Romania!"
|
Deci, unul spune "Hei-rup!", iar ceilalti ridica! Eu fac ce pot si spun clar ce pot. Nu impun, nu cer, NU REPROSEZ! Apreciez si glumele si rostul vorbelor, dar si asumarea celor facute. Poate ca ma manii usor, dar niciodata aiurea. Suntem doua persoane diferite. Iti cer eu sa faci ca mine? De ce crezi ca eu TREBUIE sa fac ca tine, cand locuiesc sub alt acoperis, am altfel de viata, sunt legat de alt sistem de valori?
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Atitudinea asta: la inceput "flacara" si apoi "foc de paie" este tipica pentru romani, si e pacat, caci sunt unele lucruri pentru care merita cu adevarat sa te implici pana la capat.
|
Inainte sa te pronunti ce inseamna un "foc de paie", citeste cat poti tu din ce-am scris pe-aici si... nu numai. M-as bucura sa intelegi ceva!! Eu chiar sunt un "atipic", iar faptul ca avem aceasta discutie, se datoreaza faptului ca nu m-am oprit la prima incercare! Si nici la a doua... Sunt un incapatanat si stiu ca Dumnezeu imi da, daca perseverez. Doar ca eu NU POT sa ma culc cu nevasta-mea si sa citesc psalmi! Intelegi? Iar pentru asta nu-ti permit sa ma judeci, oricine-ai fi tu! Iar daca tie ti se pare ca n-ai jignit... ai o problema de personalitate!