Citat:
În prealabil postat de andrei_im
iti multumim, frate, pentru urari! sa iti dea Dumnezeu bucurie si dreapta judecata! iti spun sincer, mie nu imi place "zeul" acesta al tolerantei. Eu ma rog sa imi dea Dumnezeu dragoste, nu toleranta. Eu am alte urari sa iti fac.. iti doresc sa il cunosti pe Hristos! stiu ca te poate intriga ce iti spun, dar Hristos mi-a adus atata bucurie incat vreau sa o traiasca si altii, vreau sa o traiasca toti! vreau sa ai si tu parte de bucuria pe care o simt eu! Ma intreba un prieten zilele astea "auzi da tu chiar vrei sa fie toata lumea ortodoxa? ar fi posibil asta?". da, chiar ar fi ceva extraordinar! Doamne, cata bucurie ar fi in lume atunci! Sa iti arate Dumnezeu calea cea dreapta, frate, si pe toti sa ne scoata din pacat! Doamne ajuta!
|
Uite Andrei. Eu sunt evreu ca m-am nascut din mama evreica dar nu sunt religios. Dupa parerea mea,daca Dumnezeu este Totputernic si toate in lume se fac numai cu voia Sa,daca eu fac pacate,cu autorizarea Lui le fac asa ca nu este logic ca la urma sa fiu si pedepsit.
Sincer,Andrei, mie mi-e bine si asa cum sunt si nu cred ca Mantuitorul crestinilor va putea sa-mi faca si mai bine. Daca de a doua cadenta vrei sa vorbesti, viata cea dupa moarte,eu nu gasesc ca este destept sa-mi amarasc viata de azi pentru pasarea de pe gard.
In viata eu sunt foarte modest. Ma bucur de nepotei si nepotele,de sanatate si de noua mea masina. Adevarat ca mi-ar face multa placere ca sa-mi vina in vizita Iisus dar daca ma gandesc,are El sa viziteze o multime de crestini,dece sa-si piarda timpul cu mine?
Apropo de "Doamne ajuta!" de care fac crestinii mare uzaj.Evreii nu spun asa deoarece in traditia Judaica se spune ca Dumnezeu ajuta numai la cine se ajuta singur.