Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.12.2009, 16:08:38
iuly21 iuly21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2009
Locație: campulung moldovenesc
Religia: Ortodox
Implicit o lamurire

Iti recomand ce a zis preotul PROCLU:daca nu esti sigur care religie e cea mantuitoare,roaga-te postind de ex 3 zile ,citeste acatistul MAICII DOMNULUI ''BUCURIE NEASTEPTATA'' IN CARE SCRIE'IN ORICE NEDUMERIRE INTELEPTESTE-MA'' SI AI SA PRIMESTI SEMN.aSA AM PROCEDAT CU O SECTARA CARE CAUTA SA MA LAMUREASCA CA A EI CREDINTA E BUNA.a VRUT SA NA RUGAM 6 LUNI SI EU AM CAZUT DE ACORD.dAR LA sfarsitul lunei a 6-a ea care ramase gravida a avut extrauterina,f.grav pt sanatatea ei.I-a aratat Dumnezeu care-i adevarata credinta.Exista ce scrie in Scriptura:un duh de ratacire,un diavol care intuneca mintea multora care nu se roaga atunci cand au o problema.Cat traim pe pamant,toti vedem mila lui Dumnezeu ,care din mila pt iadul unde mergem ne tine ,ne pune la dispozitie preoti,sfinti,carti din care sa ne documentam,dar dincolo e DREPTATEA.Dumnezeu ,aici pot sa nu cred in nimic si daca ii zic:''Doamne-ajuta-ma'',ma ajuta.Dar,daca din lene de citit sau alte pacate eu nu caut sa fiu credincios,atunci e vai de sufletul meu.Pt toate cultele care nu sunt crestine[desi ele asa se numesc]o sa le spun ca fac mare pacat sa inlature munca sf apostoli si sfinti, carora Dumnezeu prin Sfantul duh le-a vorbit si sa-si sustina noile idei ratacite aparute de acum 100 de ani ca ar fi adevarata credinta.E pacat ca se lasa inselati de diavoli si e pacat ca nu se roaga daca au o nedumerire si raspunsul le va veni numaidecat.Decat sa na contrazicem,mai bine ne rugam sa ne arate.E asa de simplku de procedat!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
crestinism, pacat, stiinta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Crestinismul Guru inc. Generalitati 257 04.07.2011 19:30:33
Crestinismul lui Eminescu Daniel777 Biserica Ortodoxa Romana 29 30.01.2010 15:38:33
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 14 21.06.2008 14:14:45
Crestinismul si animalele cod_gabriel Generalitati 6 01.10.2007 00:26:09