![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Evangheliile canonice nu-l amintesc. Poate cele apocrife. Nu stiu. Cert este faptul ca din intamplarea amintita, invatam ca, oricine dintre noi, oricand, poate lua chipul celui de-al patrule mag.
Il avem pe Hristos, avem si perla (darurile). Intotdeauna se afla langa noi cineva aflat in nevoie. Singurul lucru care se cere de la noi si care tine, in mod evident, de noi, este dragostea. Ea l-a miscat odinioara pe cel de-al patrulea mag si, fara ea, nici noi nu putem face nimic, astazi. Sa nu ne lipseasca dragostea celui de-al patrulea mag, cea neseparata in dragoste de Dumnezeu si dragoste de semeni. Last edited by Marius22; 23.12.2009 at 16:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, frumoasa legenda. Al patrulea mag a fost pilda vie a
crestinului adevarat. Dar era el crestin? Nu cred, magii nu erau crestini. Desi lui cred ca i s-a socotit adevarata credinta. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, uite, la asta nu m-am gandit.......bine spus........
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt ortodox insa cred ca si magii pagini, dar credinciosi, vor ajunge tot in Rai ca si multi altii care in timpul vietii si-au CRESCUT UN SUFLET |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place f.mult aceasta legenda.
L-am intrebat pe preot si mi-a spus cum se numea acest mag. Iata si ce am mai gasit pe Internet: "Artaban de Médée est le nom du quatrième roi mage imaginé par le poète Henry van Dyke" Oricum este exemplul crestinului adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Un articol , ce face referire și la existența celui de-al patrulea mag. Un articol util și interesant în ansambulul lui : "Crăciunul-bucurie pentru toată lumea": http://www.ziarullumina.ro/articole;...ata-lumea.html
|
||||
|
||||
![]()
Cititi, va rog frumos, cartea Al patrulea mag scrisa de Alexandra Dumitriu si veti descoperi care a fost darul neamului dacic pentru Mantuitorul Iisus Hristos!
|
![]() |
Tags |
mag, magii |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
«Mariana Nicolesco – dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventată» | andra_v | Generalitati | 0 | 02.07.2012 16:22:33 |
Evul mediu nu a existat? | mihaiB | Generalitati | 11 | 15.01.2012 21:08:41 |
Tengriismul: al patrulea monoteism sau Revelatia Adevarului din stepa mongola | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 1 | 06.11.2011 14:59:55 |
E adevarat ca platim pentru pacatele stramosilor pana la al patrulea neam? | Mia Mia | Intrebari utilizatori | 35 | 18.09.2011 12:40:07 |
Au existat femei in randul clerului? - Articol interesant | sophia | Preotia (Hirotonia) | 54 | 01.10.2009 13:25:06 |
|