![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
e bine,nu?vad ca multi sunt totusi de acord cu aceasta confirmare in functia de ministru al cultelor....poate ,andreicozia?oare nu avem oameni ROMANI competenti pt functia asta?este incredibil.si totusi 5milioane au votat cu acest individ fara scrupule numit basescu.iata ograda acestui presedinte:bog si nebunia lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
NU e normal ca pe mine roman ortodox sa ma conduca alt grup de interese,dar nu ma mira nimic:eu cred in ce le-a zis Dumnezeu sfintilor despre vremurile de sfarsit si se stie de romano-catolicii ce doresc.Decat sa zic eu mai bine apucati-va de citit cartile proorocilor,vizitati si siteul ''razboiintrucuvant'' si va lamureste pe deplin.Si pr IUSTIN PARVU mi-a zis recent sa o tin strasnic in rugaciune caci vin vremuri cumplite
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
DESI E TRIST... E ADEVARAT! Dar sa nu uitam ca toti conducatorii sunt numiti cu voia lui Dumnezeu dupa credinta poporului...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te supara, o intrebare am sa-ti pun: tu pe ce lume traiesti? Sarbatori fericite inca o data!
|
||||
|
||||
![]()
Colinde frumoase:
http://www.youtube.com/watch?v=8MK3K0DvnY4&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=UGpCP0KiZTs http://www.youtube.com/watch?v=y4opP4Jl5ls
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O lume in care oameni ca Vadim Tudor nu sunt considerati rafinati, patrioti si cu coloana vertebrala, ci opusul acestor caracterizari, o lume in care oamenii nu sunt "periculosi" doar pentru ca apartin unei natii sau alteia.
|
|||
|
|||
![]()
Dupa mine romani suntem toti care am nascut in Romania.Problema noastra este ca nu suntem capabili sa punem acel "leu" in cutiuta noastra,si sa intelegem ca nu prin discriminare vom merge inainte ci prin competenta si concurenta.Nu locul de nastere ,culoarea pielii,nationalitatea il face pe om superior.Am avut si avem cu siguranta multi oameni inteligenti de alte nationalitati care au facut si fac mai mult ,pentru tara,decat multi dintre noi.Suntem in Europa,peste o generatie sau doua probabil nici nu va mai exista pe buletine alta nationalitate decat cea europeana.Ar trebui sa privim un pic mai departe,altminteri vom ramane "satra" EU,nu credeti?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ungurii au fost ortodocsi | Ungur950 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 01.09.2011 14:21:29 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
De luat aminte | Laurentiu | Generalitati | 10 | 12.06.2007 23:13:15 |
Lega cultelor | phradmon | Secte si culte | 0 | 03.02.2007 11:25:37 |
Noua Lege a cultelor | ancah | Generalitati | 2 | 13.12.2006 19:07:10 |
|