![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
spune ca la un avva a venit o fecioara care l-a intrebat pe avva ce trebuie sa mai faca pentru ca stie Biblia pe dinafara si a pazit cele 10 porunci. Si avva o intreaba: Ti-e ocara ca si lauda? Ti-e lipsa ca si castigul? Ti-e necazul ca si placerea? Ti-e strainul ca si fratele? Si la toate fata a raspuns ca nu. Ei vezi, zise avva, mergi acasa si pune inceput bun, ca toate ce mi le-ai spus sunt bune doar daca ai pus inceput bun. E grea ortodoxia, intr-adevar. Dar e si frumoasa. Eu spun ca ocarile fac chiar mult mai bine decat laudele. Din ocari ai ce invata, din laude te lasi pe tanjala. E bine ca la necaz oamenii sa se ajute indiferent de religie, ca oameni suntem si aceleasi fapturi create de Dumnezeu. Dar nu trebuie sa-ti afecteze crezul tau. Asta e principal. Doamne ajuta sa treci cu bine peste necazuri! Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
OARE CE SA FIE? | simona76 | Generalitati | 39 | 09.07.2008 00:08:08 |
|