Citat:
În prealabil postat de moshu
CE? Nu imi vine sa cred!  Cum poti sa nu auzi de preoti fumatori?
Pentru ca eu tind sa imi placa umorul, am citit unele carti glumete si voioase despre viata pustnicilor, cum se pacaleau unii pe altii, citeau si discutau politica, si... fumau. Ti-as da bucuros calea catre aceste materiale... insa, totusi, e un forum ortodox, si poate ca sunt unii care nu au simtul umorului atat de dezvoltat ca mine, unii pentru care viata nu e o bucurie, ci o seriozitate in umbra bisericii, si i-ar putea sminti. Nu iti voi da materialele ce le-am citit/auzit eu.
Tigara nu e barba diavolului, dar nu e nici ceva bun. Incetati sa va uitati la viciu ca fiind o crima, si asta doar pentru ca personal, nu suportati fumul de tigara. Eu voi fi un popa fumator bun. Sper.
|
Sa -mi fie cu iertare ca ma bag , frate ma cutremur de ceea ce vad aici de ceea ce poate scrie un OM spune ca va fi preot , nu-i putinta nu vreau sa te judec, dar cred ca nu ai destula credinta daca spui asta , bine spus POPA si nu PREOT , e o diferenta foarte mare,
Oare ma intreb , cum vei avea curajul sa atingi sfintele taine si sa primesti Sangele Sfant al Domnului Iisus Hristos cu mainile patate ????
Eu cred ca un preot se savarseste pe deplin si se daruieste cu sufletul Domnului ,
Eu cre ca trebuie sa aiba o evlavie puternica pentru a-l intari pe crestinul de rand .
Bunul Dumnezeu sa-ti lumineze sufletul si sa-ti calauzeasca pasi pe cale cea buna !!!!!